Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pokliči me

Prvi del trilogije Stark International
Julie Kenner
Pokliči me
29,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Strasti
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-3925-6
Naslov izvirnika Say my name
Prevod Nadja Ogriz
Urejanje Tatjana Cestnik

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
430 g
350 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Vsemu se lahko upre. Samo njemu ne. Nadaljevanje vroče trilogije Stark.

»Nikoli nisem nikogar spustila blizu. On je edini, ob komer sem se kdaj počutila živo.«

Ledeni kraljici Sylvii Brooks, poslovni sekretarki Damiena Starka, se svet obrne na glavo, ko v njeno življenje vstopi karizmatični Jackson Steele. Oba preganjajo skrivnosti iz preteklosti, na katere sta se odzvala, kakor sta vedela in znala. Sylvia tako, da je življenje povsem podredila strogi disciplini in se zaprla pred svetom, tudi pred moškimi. Jackson Steele pa si tisto, kar želi, preprosto vzame …

»Ljubitelji skrivnostnih, pretresljivih in intenzivnih ljubezenskih zgodb boste oboževali to knjigo.«
- RT Book Reviews

J. Kenner je izdala že več kot 40 romanov, novel in kratkih zgodb pod različnimi imeni in v različnih žanrih. Za svoje delo je bila večkrat nagrajena. Svetovna uspešnica trilogija Stark, ki je očarala tudi slovenske bralce, je izšla v več kot 20 državah in se uvrstila na sam vrh najbolje prodajanih knjig.

Recenzija Bukla

Večkrat nagrajena ameriška pisateljica je po svetovni uspešnici, trilogiji Stark, ki je bralke (pa tudi kakega bralca) »zapeljala«, »razvnela« in »izpolnila«, napisala novo trilogijo, ki se ravno tako odvija v svetu strastnih Starkov. Glavna junakinja nove serije je Sylvia Brooks, poslovna sekretarka Damiena Starka, ki je za uspešno kariero v poslovnem svetu žrtvovala čisto vse, tudi svoje družabno življenje. Je stroga in disciplinirana, prava ledena kraljica. Le tako je lahko uspela. Vse ji gre po načrtih, a le dokler med službeno dolžnostjo ne spozna šarmantnega Jacksona Steela, ki je njeno pravo nasprotje in začne počasi taliti njene ledene ograde. Knjiga bo ravno pravšnja za ljubitelje skrivnostnih in intenzivnih ljubezenskih zgodb.

Vanja Jazbec, Bukla 118-119

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...