Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Poletje v Dvorišču vrtnic

Helen Pollard
Poletje v Dvorišču vrtnic
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-86-2
Naslov izvirnika Summer at the Little French Guesthouse
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Esther Košir
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
410 g
464 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Emmy Jamieson obožuje svoje novo življenje sredi prelepe francoske pokrajine, kjer upravlja Dvorišče vrtnic, lepo belo kamnito gostišče. Tik pred poroko s pravljično idealnim Alainom stvari ne bi mogle biti popolnejše. Mamino vpletanje v priprave in rahli, a vztrajni alarmni signali, ki prihajajo od Alainove bivše, zagotovo niso nič takega, zaradi česar bi jo moralo skrbeti.

Toda bolj ko se približuje velikemu dnevu, močneje vre na dan skrivnost iz preteklosti, ki vse postavi pod vprašaj. Bo Emmyjina idilična francoska poroka potekala po načrtih ali se bo z zlomljenim srcem razočarana vrnila v Anglijo?

Recenzija Bukla

Poletje se poslavlja, a za tiste bralce, ki se jim že toži po poletju in bi ga radi podaljšali, je tu knjiga z naslovom Poletje v Dvorišču vrtnic. Zgodba bralca popelje v francosko pokrajino, kjer je Emmy Jamieson zaživela novo življenje po tem, ko ji je Nathan strl srce. V Franciji je našla delo v gostišču Dvoriš­če vrtnic in tudi novo ljubezen v podobi postavnega rjavookega Alaina, s katerim se pripravljata na poroko. Zdi se, da je končno vse popolno. A kot se rado zgodi v življenju, se stvari malce zakomplicirajo. Najprej je tu njena mati, ki je prevzela nadzor nad vsemi pripravami za poroko in ki s svojo vnemo spravlja v grozo tako svojo hčer kot tudi bodočega zeta. Potem je tu tudi Alainova nekdanja žena Sabine, ki v trenutku nepazljivosti poskrbi, da stvari ne potekajo ravno gladko. Emmyjine prijateljice Kate, Ellie in Sophie imajo tudi svoje skrivnosti. Poleg njih so tu še vrtnar Ryan, Emmyjin šef Rupert, fotograf Bob, Alainova starša in drugi zanimivi književni liki. Lahkotna knjiga, živahni liki in zanimiv zaplet ter razplet Emmyjine in Alainove zgodbe, a tudi zgodbe drugih, niti ne tako stranskih junakov oz. junakinj bralcev ne bodo pustile ravnodušnih.

Sabina Burkeljca, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...