Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Privlačna Rain

Zakopana voda, knj. 2
K. A. Tucker
Privlačna Rain
14,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7052-22-0
Naslov izvirnika Becoming Rain
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Irma Kukovič
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
450 g
506 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
kanadsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Bistro, seksi, napeto branje ... Najboljši roman K. A. Tucker doslej!

Luke Boone ne ve natančno, s čim se ukvarja njegov stric Rust. Ve pa, da si sam želi avtomobile, denar in ženske. In vse kaže, da bo končno to vse tudi dobil. Ko mu stric odškrne vrata v nekoliko drugačen posel, Luke stopi v svet, v katerem se mu ponuja na tone priložnosti in denarja. Posel ni ravno legalen, vendar si Luke ne dela skrbi zastran tega. Še zlasti zato, ker se znajde za volanom porscheja 911 in v središču pozornosti privlačne Rain.

Clara Bertelli je na vrhuncu kariere – stara je 26 let in je ena izmed najuspešnejših tajnih agentk v Washingtonu. Pravkar so ji dodelili primer, ki bi jo lahko izstrelil v karierne višave, o katerih lahko vsak kriminalist samo sanja. Razkrinkala naj bi namreč eno izmed najbolj razvpitih kriminalnih mrež za krajo avtomobilov na zahodni obali. Zaradi tega se mora skriti pod skrbno ustvarjeno krinko kot Rain Martines. Njena tarča? 24-letni nečak glavnega akterja, za katerega se zdi, da je že zakorakal po stričevih stopinjah.

Clara zdrsne v udobje bajno bogatega življenja in v objem svoje zelo privlačne in očarljive tarče. Kaj kmalu se meja med dobrim in zlim začne megliti. Ali bo ohranila zdrav razum? Si to sploh še želi?

Recenzija Bukla

Roman Privlačna Rain iz prejšnje zgodbe, Zakopana voda, vzame nekaj stranskih junakov in jih postavi v središče. Najprej smo spoznali tragični par, Jessieja in Alexandrio, zdaj pa prebiramo zgodbo Lukea Boonea, Jessiejevega najboljšega prijatelja in sostanovalca, ki se je rodil v družino z vprašljivim avtomobilskim poslom. Stric Rust ga je že v mladosti vzel pod okrilje, sprva le za preprosta popravila, zdaj pa mu ponuja drugačno, malce sumljivo delo. Ga bo Luke sprejel? Ali mu bo načrte prekrižala nova junakinja v seriji, naslovna Rain, mlada in ambiciozna agentka FBI? Rain ima pred sabo zahtevno nalogo; razkrinkati mora kriminalnega vodjo, ki stoji za številnimi krajami avtomobilov. Potem ji napredovanje zagotovo ne uide. Če ji le Luke ne bo prekrižal načrtov … Napeto branje vse do zadnje strani.

Vanja Jazbec, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...