Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Se mi lahko upreš?

Susan Elizabeth Phillips
Se mi lahko upreš?
34,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5365-8
Naslov izvirnika Call me irresistible
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Tina Stanek
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 15 cm
530 g
447 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Lucy Jorik je hči nekdanje ameriške predsednice, Meg Koranda pa hči nekdanje manekenke in filmskega zvezdnika. Prva se bo poročila z najbolj priljubljenim Wynettčanom, Tedom Beaudinom, druga nad tem ni navdušena in bo naredila vse, da prijateljico obvaruje srčne bolečine. Ko poroka res odpade, vsi okrivijo Meg, ki na lepem postane najbolj osovražena ženska v mestu. Na žalost tam obtiči s pokvarjenim avtom, prazno denarnico in razjarjenim ženinom. Vseeno je prepričana, da se bo znašla tudi brez denarja in pomoči slavnih staršev. Kaj pa se ji v najslabšem primeru lahko zgodi? Da se zaljubi v moškega, ki se mu nobena ne more upreti? To ni verjetno. Niti najmanj ...

o avtorici

Susan Elizabeth Phillips je priljubljena ameriška pisateljica ljubezenskih romanov, ki je za svoja dela prejela številne nagrade. Že leta navdušuje s prisrčnimi in duhovitimi ljubezenskimi zgodbami, ki so polne nepričakovanih zapletov, ter junaki, ki se bralkam usedejo v srce. Se mi lahko upreš? je roman iz serije o teksaških golfistih, med katerimi že lahko beremo Razvajenko, Trmoglavko in Prvo damo.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Se mi lahko upreš? in Pobegla nevesta.)

Mestece Wynette v Teksasu skupaj z ameriško javnostjo in stotinami novinarjev napeto pričakuje poroko najbolj priljubljenega prebivalca Teda Beaudina. Njegova zaročenka Lucy Jorik je sicer res hči nekdanje predsednice ZDA, ampak morda vendarle ni vredna moškega, za katerim vzdihuje staro in mlado, uspešnega golfista, na katerega sonce sije tudi, ko sicer dežuje, in ki je povrhu iz dobre družine in odlično vzgojen. Zato je še bolj šokantno, ko Lucy nekaj minut pred poročnim obredom pobegne. Seveda je vsega kriva njena zavistna prijateljica Meg Koranda. Meg je res sumničava do Teda in misli, da ni pravi za Lucy. Prijateljico podpira pri njeni odločitvi v zadnjem trenutku, nakoplje pa si celo mesto sovražnikov. To ne bi bilo prehudo, če bi si Meg lahko privoščila odhod, toda njena situacija se je pred kratkim spremenila. Družina je nehala finančno podpirati njene pustolovščine, njen avto je navadna kripa, denarnica pa prazna in edini način, da se izogne ječi zaradi neplačanega hotelskega računa, je, da svoj dolg oddela kot sobarica. Megini načrti se tako prilagajajo trenutnemu stanju, prav nadležno pa je, da ima zdaj samski in do nje sovražen Ted, ki morda niti ni tako zelo nedolžen (!), povsod prste vmes in ji skupaj z večino meščanov na vsakem koraku pod noge meče polena, čeprav se res trudi, da bi se postavila na svoje noge ... Lucy se je medtem usedla na motor enega od svatov in se z njim odpeljala v neznano. Lucy je sicer uspešna ženska, predana družini in dobrodelnosti, zato nihče ne more razumeti, kaj jo je pičilo, da je tik pred zdajci pobegnila. Potrebuje čas, da se odloči, kako bo nadaljevala. Neuglajenega motorista, ki ga kličejo Panda, prepriča, da ji dovoli ostati z njim, in mu za sitnosti obljubi plačilo. Panda, neukročen in nesramen, morda ne najbolj pameten, pa tudi lepo grajen, redkobeseden in skrivnosten, jo po nekaj sumljivih postankih pripelje v samotno hišico na jezeru Caddo. Po dveh tednih skupnega »počitnikovanja« se na vrhuncu napetosti zapleteta še v postelji, naslednji dan pa jo Panda odloži na letališču in odide. Toda Lucy še ni pripravljena na soočenje s svojo družino in nekaj trikov zna iz rokava stresti tudi sama. Jezna na Pando in njegovo zavajanje se brez konkretnega načrta loti velike stilske preobrazbe in mu še malo pomeša štrene ... Nova prevoda uspešnic priljubljene in zabavne Susan Elizabeth Phillips bosta zagotovo poskrbela za kakšno kratko neprespano noč in obilo smeha med branjem.

Klara Jarc, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...