Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Skozi skrivna vrata

Romanca v sedmih dneh
Florence Barclay
Skozi skrivna vrata
26,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Meander
Zbirka Podobe ljubezni
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-6951-75-3
Naslov izvirnika Through the postern gate
Leto izdaje izvirnika 1911
Prevod Tanja Goršič

Tehnične lastnosti
trda vezava
143 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Čudovito staromodna ljubezenska zgodba, ki spodbudi čustva, domišljijo in hrepenenje. Pisateljica povabi bralca v njen svet angleškega podeželja s preloma stoletja, ki je bil še močno prežet z viktorijanskim duhom, zato je v njenih romanih, kljub prepletu ljubezni in strasti, namig na spolno motivacijo ali poželenje zelo redek.

Recenzija Bukla

Založba Meander je lani začela izdajati zbirko Podobe ljubezni, v kateri so svoje mesto našle starejše knjige z ljubezensko tematiko, ki so obenem staromodne, saj so bile napisane v času z drugačnimi vrednotami in družbenimi pravili, pa tudi osvežujoče, ker takšnih knjig v poplavi sodobnejših ljubezenskih romanov nismo vajeni. »Želim si, da se poročiš z menoj, Cristobel. Prepričan sem, da misliš, da sem predrzen mulec, ker sem kar tako naravnost ustrelil. Toda rad bi, da mi daš sedem dni; in v teh sedmih dneh te bom osvojil.« Junakinja Cristobel je dvanajst let starejša od svojega mladega pustolovskega snubca Guya, poleg tega pa se čuti obljubljeno starejšemu profesorju. Mladeniču, ki ga bežno pozna že od njegovih otroških let, dovoli sedem dni, prepričana, da ga bo odvrnila od njegove namere, a vse bolj spoznava, da je med njima vez, ki je ne želi pretrgati ... Nežna (in kratka) ljubezenska zgodba je izvirno izhajala v ameriškem časniku za dame leta 1911 ter je podobno kot druga dela britanske pisateljice postala uspešnica, zdaj pa nam lahko prijetno popestri kak zimsko-pomladni večer.

Klara Jarc, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...