Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sreča je, če vseeno ljubiš

Petra Hülsmann
Sreča je, če vseeno ljubiš
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-01-4701-5
Naslov izvirnika Glück ist, wenn man trotzdem liebt
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Klementina Logar
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
500 g
414 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Za Isabelle je sveto troje: vsakodnevna televizijska nadaljevanka Ljubi! Ljubi! Ljubi!, delo v cvetličarni in juha z rezanci v vietnamski restavraciji čez cesto. Presenečenj ne mara. Potem pa »njeno« restavracijo zaprejo in prevzame jo ambiciozni kuhar Jens, s katerim si takoj prideta navzkriž. Jens ima uporniško najstniško sestro, ki mu povzroča sive lase, za povrh pa ga hoče še poparčkati z Isabelle. A kaj, ko ima ta čisto drugačne predstave o svojem idealnem fantu ...

Petra Hülsmann (1976) je začela študirati germanistiko, a je študij obesila na klin in nekaj časa delala v odvetniških pisarnah. Leta 2014 je napisala prvi roman Brenčanje v srcu, ki ga imamo tudi v slovenščini. S prisrčno zgodbo in duhovitimi dialogi se je v hipu prikupila bralkam. Tudi knjiga Sreča je, če vseeno ljubiš je kmalu po izidu postala eden najbolj priljubljenih nemških ljubezenskih romanov.

Recenzija Bukla

Mlada in prikupno ekscentrična cvet ličarka Isabelle ima rada predvidljivo življenje in zelo je zadovoljna s svojo šefico, čeprav jima posel z rožami ne gre preveč dobro. Vsaka sprememba v njeni rutini jo vrže iz tira, in ko se v restavraciji čez cesto zamenja lastnik in s tem tudi njene malice, je niti dobrodušen humor novega kuharja Jensona ne more potolažiti. Po spletu naključij ji pot prekriža še kuharjeva najstniška sestra in v njuno življenje se vplete bolj, kot je kadar koli načrtovala. In ker so spontane stvari najlepše in se »idealen fant« izkaže za ne tako optimalno izbiro, se odloči za malo manj načrtovanja in planiranja. Nemško pisateljico odlikuje sveže igrivo in prisrčno pisanje o ljubezenskih težavah, slovenski bralci pa smo jo lahko spoznali že v prvencu Brenčanje v srcu.

Beti Hlebec, Bukla 138-139

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...