Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tvoja do jutra

Teresa Medeiros
Tvoja do jutra
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-68-1
Naslov izvirnika Yours until down
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Irma Kukovič
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
310 g
339 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > zgodovinski roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Je bila angel usmiljenja ali hudič v preobleki?

Junaštvo med bitko pri Trafalgarju je Gabrielu Fairchildu prineslo odlikovanje za hrabrost, vendar ga je tudi oropalo vida in vseh upov na prihodnost. Zapustila ga je zaročenka, ki jo je naravnost oboževal, in zato se je moški, ki se je nekoč gibal med londonskimi plemiči kot princ, umaknil v osamo na svoje družinsko posestvo. Temne dneve in še temnejše noči je preživljal le ob preklinjanju.

Resnobna negovalka Samantha Wickersham je prispela v Fairchild Park in ugotovila, da se njen varovanec vede kot zver in ne kot moški. Med njunim prvim ognjevitim razgovorom je domišljavega grofa z nabrušenim jezikom zvlekla v besedni dvoboj. Četudi jo je proglasil za »ničvredno pikro bitje brez kančka ženske nežnosti«, ga je na skrivaj privlačil njen nenavadni smisel za humor, pomanjkanje sočutja in predrzno odločnost, da ne bo trpela njegovih neumnosti.

Kadarkoli je bila v bližini, ga je pretresalo poželenje, za katerega je bil prepričan, da ga nikoli več ne bo občutil. Ko je Samantha prinesla kanček svetlobe v Gabrielovo življenje in njegovo srce, sta oba odkrila, da je nekatere užitke najbolje raziskati v temi.

Recenzija Bukla

Ameriško avtorico Tereso Medeiros smo lahko v slovenščini prvič brali šele letos. V ZDA je že dolgo cenjena v svojem žanru, njene knjige pa se pogosto znajdejo na lestvicah najbolj prodajanih knjig. V tem zgodovinskem ljubezenskem romanu se Gabriel Fairchild iz pomorske bitke vrne poškodovan in slep. V vojsko je stopil, da bi svoji zaročenki Cecily dokazal, da je vreden njene ljubezni, po vrnitvi pa je bridko razočaran, saj ta zbeži iz bolnišnice, ko ga vidi. Gabriel se vrne na posestvo svoje družine in naganja strah v kosti služabnikov. Prestrašiti ne more edino svoje nove negovalke Samanthe Wickersham – ne prežene je niti z zverinskim obnašanjem, niti z nemogočimi zahtevami. Samantha je namreč odločena, da bo Gabrielu pomagala, da se nauči dostojno živeti kljub slepoti. Med bitko ostrih jezikov in trme pa med njima vse bolj raste zaupanje in se prebuja strast. Toda Samantha nekaj skriva in Gabriel ne bo potreboval oči pač pa srce, da bo razkritje lahko sprejel ...

Klara Jarc, Bukla 143

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...