Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ukročeno srce

Nora Roberts
Ukročeno srce
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-01-3843-3
Prevod Andreja Cesar
Urejanje Tatjana Cestnik

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 14,5 cm
430 g
349 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nekdanja baletna plesalka Natasha Stanislaski se po težki mladostni izkušnji preseli v podeželsko mestece in tam odpre prodajalno igrač. Moških se uspešno brani, dokler se ne pojavi vdovec Spence Kimball, ki ga Natasha s svojo lepoto povsem prevzame. Spence in njegova prikupna hčerka z združenimi močmi počasi mehčata Natashino srce, vendar se to zaradi nezaceljenih ran težko dokončno preda.

V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

Nora Roberts je ena najbolj znanih in priljubljenih ameriških avtoric ljubezenskih romanov. Izpod njenega peresa je prišlo že več kot dvesto knjig, objavljenih v mnogih milijonih izvodov. Njena dela se redno uvrščajo na lestvice najbolj priljubljenih knjig tudi pri nas.

Recenzija Bukla

Saga Stanislaskih nas popelje v svet, kjer člani tople in prisrčne družine najdejo svoje boljše polovice. V prvi knjigi spoznamo lastnico prodajalne igrač Natasho, ki po težki lekciji iz mladosti ne zaupa moškim, ter ovdovelega profesorja in skladatelja Spencea Kimballa s hčerko Freddie, ki je v malo mestece prišel po nov začetek. S svojo srčnostjo nam vsi trije zlezejo pod kožo. V drugi knjigi v na videz popolno življenje Sidney Hayward vdre Mikhail Stanislaski. Nova lastnica nepremičninskega imperija se v tem svetu še ne znajde najbolje, obnovo dotrajanega bloka, v katerem stanuje Mikhail, pa Sidney vzame za svoj osebni projekt, kjer se bo naučila posla, pa tudi tega, kako se zaljubiti in zaupati. Temperamentni člani družine Stanislaski poznajo pravi pomen družine in bi se jim z veseljem pridružili pri hrupni skupni večerji. Branje, ki pusti v nas prijeten občutek.

Klara Jarc, Bukla 112-113

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...