Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Višavska usoda

Hannah Howell
Višavska usoda
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-90-2
Naslov izvirnika Highland destiny
Leto izdaje izvirnika 1998
Prevod Ljubica Karim Rodošek
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
370 g
413 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
leposlovje > zgodovinski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Avtorica uspešnic New York Timesa, Hannah Howell, nam s pričujočim romanom pričara vso očarljivost srednjeveške Škotske. Pred vami je izjemna saga o bojih med klani, lojalnosti in prepovedani ljubezni.

Mogočen vitez sreča v Škotskem višavju sanjsko žensko, skrivnostno lepotico, nagnjeno k maščevalnosti.

Usoda privede na cesto sira Balfourja Murrayja in njegovega ranjenega brata hkrati z Maldie Krikaldy, ki jima ponudi pomoč pri zdravljenju bojnih poškodb. Maldie poskuša zanikati privlačnost, ki jo je v njej vzbudil ta temačni vitez. Kmalu odkrijeta, da sta oba na maščevalni misiji, le da mu Maldie ne more zaupati svoje prave identitete. Če bi to storila, bi jo prav gotovo obtožil, da je vohunka.

Balfour je odločen, da bo kot poglavar klana osvobodil svojo družino pred najhujšim sovražnikom, Beatonom iz Dubblinna, z Maldie ob sebi. Čeprav se Balfour ves čas zaveda, da ji ne sme zaupati, ne more zanikati poželenja, ki ga v njem neti njena pregrešna lepota. Odločen je, da bo razkril njeno najglobljo skrivnost, potem pa pustil svoji strasti prosto pot. In pri tem mu nič ne bo stalo na poti ...

 

"Zelo malo avtorjev opiše Škotsko višavje s takšno ljubeznijo in živopisnostjo kot Hannah Howell."
– Publishers Weekly

Recenzija Bukla

Priljubljena ameriška pisateljica številnih uspešnic je Višavsko usodo izdala že leta 1998 in si roman zamislila kot prvi del v seriji o družini Murray. Avtorica obvlada romaniziranje očarljive srednjeveške Škotske, kamor postavi dva močna, lepa, pogosto hudo trmasta junaka, ki se po spletu raznih okoliščin spoznata in morata do skupne sreče prebroditi marsikatero oviro. Tokrat spremljamo usodi sira Balfourja Murrayja in Maldie Krikaldy, oba na skrivni maščevalni misiji, saj hočeta popraviti krivice, ki so se zgodile njunima družinama. Čeprav se močno privlačita, ne vesta, kakšne skrivnosti zadržujeta zase. Sta zaveznika ali sovražnika? Romantična zgodba, napeta vse do zadnje strani.

Vanja Jazbec, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...