Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zakopana voda

Zakopana voda, knj. 1
K. A. Tucker
Zakopana voda
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7035-80-3
Naslov izvirnika Burying water
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Irma Kukovič
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
420 g
479 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
kanadsko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zgodbe K. A. Tucker so iz romana v roman močnejše, bolj presunljive. Mlado dekle, prepuščeno smrti na odročnih poljih Oregona, je trdoživo in preživi. Toda ko se zave, se ne spomni ne tega, kdo je, ne tega, kaj se ji je zgodilo. Po tetovaži na telesu, edinem namigu na preteklost, se poimenuje Water.

Ko pride iz bolnišnice, se nastani pri stari Ginny Fitzgerald, nergaški, a dobrosrčni ženski. Ko se trudi iz spomina izbrskati koščke preteklosti, se ji začne porajati vse več vprašanj: Kdo je sosedov fant? Zakaj ga gospa Ginny ne spusti na svojo posest? Zakaj se ji zdi, da ga od nekod pozna?

Jesse Welles ne ve, kdaj se bo Water povrnil spomin. Zanjo upa, da nikoli. Ve namreč, da bi bila tako veliko srečnejša in bolj varna. Zato se tako zelo trudi, čeprav sila težko, da se ji ne približa preveč. Kajti če bo prišel preblizu, bodo na plan privrele stvari, za katere je bolje, da so globoko zakopane.Težava je v tem, da voda vedno nekako najde pot na površje.

Recenzija Bukla

Zakopana voda je prvi del v istoimenski seriji pri nas sicer že dobro znane in priljubljene kanadske pisateljice, ki vedno znova navdušuje z rahločutnimi ljubezenskimi zgodbami. Tokrat je za gonilo zgodbe izbrala resnejšo temo, in sicer nasilno zvezo, iz katere skuša pobegniti glavna junakinja. Alexandria je bila nekoč povsem običajna najstnica iz precej revne družine, ki jo je s prijaznimi obljubami zapeljal ustrahovalni Viktor, mogočni poslovnež s sumljivimi avtomobilskimi posli, ki hoče imeti ženo neprestano pod nadzorom. Nato pa v njuno življenje vstopi Jesse, preprosti avtomehanik, ki si sprva želi le opraviti z Viktorjem dogovorjeni posel, a kaj ko sta si z Alexandrio vsak dan bližje … Njuni skrivnosti pa je vsak bližje tudi Viktor. Bosta nesojena ljubimca dočakala srečni konec?

Vanja Jazbec, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...