Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zapeljevanje princa

Teresa Medeiros
Zapeljevanje princa
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7052-34-3
Naslov izvirnika Charming the prince
Leto izdaje izvirnika 1999
Prevod Vesna Česnik Korošec
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
340 g
379 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
nemško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ena izmed najbolj očarljivih različic zgodbe o Pepelki! Lord Bannor pogumni se nikoli v življenju ni bal ničesar, dokler se vojna ne konča in se znajde prepuščen na milost in nemilost kopici neutrudnih otročajev. Nujno potrebuje ženo, ki bo krotka, preprosta in ki ne bo hotela z njim zanositi. Otrok ima namreč že tako preveč.

Niti toliko se ne pomuja, da bi si jo šel sam iskat. Toda ko njegova žena prispe s svojo žarečo lepoto, se ne more otresti želje/ po njej. Lady Willow je vse, čemur se je Banner prisegel upirati. Niti sanja se mu ne, da bo združila moči z malimi zgagami in da mu bo dala lekcijo iz tega, kako sladka je lahko včasih predaja!

Recenzija Bukla

Na gradu Elsinore vlada Lord Bannor, pogumni pankrt, ki je večino življenja preživel na bojišču. No, zdi se, da mu vlada njegova četa pobezljanih zakonskih in nezakonskih otrok, ki vsakogar poženejo v beg. Bannor vidi rešitev v tem, da jim da novo mater, po možnosti tako, ki ga sploh ne bo mikala in ki bo kos otročajem, zato prijatelja pošlje, da jo poišče. Ko se ta vrne z lady Willow, sta šokirana oba mladoporočenca – on, ker je Willow nasprotje tistega, kar je naročil, ona pa zato, ker ga je vzela, da bi pobeg­nila mačehi in svojim številnim razvajenim in zlobnim polbratom in ses­tram, za katere je morala skrbeti. Po začetnih težavah se zdi, da bosta grajski gospod in njegova gospa vendarle našla skupni jezik, morda celo ukrotila ponorelo hordo otrok. Pepelka malo drugače.

Klara Jarc, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...