Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Iskanje resnice o raku

Kaj morate vedeti o zgodovini, zdravljenju in preprečevanju raka
Ty M. Bollinger
Iskanje resnice o raku
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Iskanja
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-6058-60-5
Naslov izvirnika The truth about cancer
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Darja Teran

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20,5 x 14 cm
420 g
338 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
naravoslovje > medicina
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Iskanje resnice o raku je kot nalašč za tiste, ki želijo preprečiti raka, kot za tiste, ki jim je bila diagnoza že postavljena in iščejo naravni protokol za zdravljenje. Raka se lahko premaga in Ty nam kaže kako.

Če se soočate z diagnozo raka, vam lahko ta knjiga pomaga pri odločitvi o vaših naslednjih korakih. Naše telo je oblikovano tako, da samo učinkovito odpravlja raka, če ima za to primerno okolje in so okoliščine prave. Vendar verjetno večina ljudi nima pojma, kaj to pomeni, ker nam tega nihče ne pove.

Če se že zdravite s kemoterapijo ali obsevanjem, vam lahko pomaga pri zdravljenju v tem obdobju.

Če ste samo radovedni in želite izvedeti, s čim lahko pomagate sebi in svojim bližnjim, vam bo razširila obzorja in vas navdihnila z resničnimi zgodbami uspešnega zdravljenja s terapijami in protokoli, ki jih tudi uradna medicina vedno bolj sprejema (nedavna Nobelova nagrada za imunoterapijo).

Če želite bolezen videti v novi luči, vam bo odprla oči.

Prva resnica je, da rak ni nujno smrtna obsodba in da za bolnika z rakom obstaja upanje.
Druga resnica je, da trenutni model uradnega zdravljenja raka (kemoterapija, obsevanje, operacija) ni zadovoljivo uspešen in še manj idealen.
Tretja in ne zadnja resnica je, da obstajajo uspešni protokoli, ki so ozdravili že na tisoče ljudi, obolelih za različnimi vrstami raka, in nimajo stranskih negativnih učinkov.

Ty Bollinger je na poti globalnega iskanja nabral neprecenljivo bogastvo informacij. Njegovi bistveni postulati so:
- poenotenje programa medicinskih šol je izvrglo stara zdravilska znanja (naturopatija, homeopatija, zeliščarstvo, …) in je za temelje zdravljenja vzelo farmacijo,
- bistvo obravnavanja raka je preprečevanje njegovega nastanka,
- naše telo je sposobno samozdravljenja, če ima na voljo primerno notranje okolje in prave razmere,
- ohranjanje zdravja in zdravljenje naj poteka v sodelovanju z razstrupljanjem, jačanjem imunskega sistema z zdravo prehrano in gibanjem ter doseganjem notranjega miru.

A na našo srečo vedno več terapij, o katerih govori Ty, ni več samo alternativen pristop k zdravljenju raka, ampak vedno bolj vzporeden.

o avtorju

Ty Bollinger (1968) je ameriški zagovornik alternativnih pristopov k zdravljenju raka in velik kritik ortodoksne medicine. Ko je več članov njegove najožje družine umrlo za rakom, se je odločil raziskati vzroke in terapije za to agresivno bolezen. Njegov najuspešnejši projekt do sedaj je bila dokumentarna serija The Truth About Cancer: A Global Quest (Resnica o raku: globalno iskanje), ki jo je posnel v sodelovanju z zdravniki, raziskovalci in bolniki z različnih koncev sveta. Njegova knjiga Iskanje resnice o raku je bila do sedaj prevedena že v več kot dvajset jezikov.

Recenzija Bukla

Rak kot bolezen sodobnega časa ima zaradi (zgolj) delne uspešnosti moderne medicine pri svojem zdravljenju status bolezni, ki presega status običajnega nastajanja bolezni in njenega zdravljenja, zaradi česar mnogi iščejo alternativne razloge tako za njegov vzrok kot za ozdravitev. Ty M. Bollinger (1968) je ameriški publicist, ki se je v lastni družini moral soočiti z več smrtmi zaradi raka, zaradi česar se je odločil raziskati vzroke in poiskati alternativne pristope za to agresivno bolezen. V knjigi Iskanje resnice o raku iz leta 2016 tako ugotavlja, da trenutni model uradnega zdravljenja, ki ga sestavljajo kemoterapije, obsevanja in operacije, ni zadovoljivo uspešen, s svojimi stranskimi učinki pa daleč stran od idealnega, ob tem pa obstajajo primeri uspešnih (alternativnih) ozdravljenj raka brez negativnih stranskih učinkov. Bollinger v knjigi pokaže, da so medicinske šole iz svojih učnih programov večinoma izločile stara zdravilska znanja, od homeopatije naprej, ki tudi pri zdravljenju raka lahko predstav­ljajo pomembna pomagala, opozarja na sposobnosti telesa za samozdravljenje ter svetuje različne preventivne ukrepe proti pojavom raka od razstrupljanja, krepitve imunskega sistema in stalne telesne dejavnosti. Knjiga o alternativnih pristopanjih k raku, ki po Bollingerjevem mnenju vse bolj postajajo tudi vzporedni principi pri njegovem ustavljanju in zdravljenju.

Samo Rugelj, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...