Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Biti, kar sem

Aleksandra S. Kelc
Biti, kar sem
25,30 € 25,30 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,76 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba samozaložba
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-07-1391-3

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21,5 x 14,5 cm
350 g
213 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ko sem srečala sebe, sem spoznala,
da ni potrebno nekaj postati,
ampak samo BITI, kar sem.

Odkrila sem nekaj, kar je naravno v vsakomer. Tako preprosto je, da to večinoma spregledamo. Tako preprosto, da je za um dolgočasno. Toda nič ni bolj živega. Nič bolj dragocenega. Ko to najdeš, si ponovno in za vedno srečen, izpolnjen, svoboden. Čas je, da pozabimo oziroma se odločimo opustiti, kar so nas ali smo se do sedaj naučili. Da spustimo prepričanja, ki nam dajejo lažne občutke jaza. Sprevidimo, da se nimamo česa bati, zato pričnemo naravno obstajati in BITI. BITI to, kar sem, je nekaj najbolj preprostega, ker je moje naravno stanje.

Iz dogodkov, ki sem jih zapisovala v dnevnik, je nastala knjiga, neke vrste potopis iskanja in najdenja sebe. Začela sem s tem, kako se je zgodila moja vrnitev domov. Kako sem poskrbela, da je ta dom dobil mojo prisotnost, in ga nisem več zapustila. Kako sem lovila samo sebe, da se ne bi več izgubila. Kako sem se naučila ravnati s trpljenjem in odkrila način, da nisem več trpela. Kako mi je uspelo um pripraviti do tega, da me uboga.

Spustila sem svoja prepričanja, vstopila v praznino svoje biti in tam našla vse, kar potrebujem za življenje. To sedaj živim in negujem.

Želim si, da bi vas knjiga spomnila, da je mogoče biti in živeti, kar sem, kar si, kar smo. Želim vam, da bi to v sebi odkrili in živeli, kajti v tem je vse, kar smo kadarkoli iskali.

Knjiga Biti, kar sem vam bo nežno in iskreno, a učinkovito odgrnila zaveso z okna, skozi katerega opazujete igro po imenu Življenje. Verjamem, da ste se namreč že večrat vprašali, zakaj ste tukaj, torej kaj je smisel vašega bivanja na tem čudovitem planetu. Morda ste v iskanju odgovora prebrali na kilograme knjig, obiskali mnoge delavnice za duševno-duhovni razvoj, meditirali, se posvetovali z modrimi osebami in se tako postopoma približevali smislu. Toda kaj, ko je to ljubo življenje polno zagonetk, ovinkov in preizkušenj, zaradi katerih bi včasih najraje obupali in se vdali apatiji, kajne?

Aleksandra je zagotovo ena tistih duš, ki so vztrajale in s pomočjo notranjega kompasa pretavale neštete hribe in doline poti, ki jo je pripeljala do tako zelo željenega odgovora. Dolgo se je počutila kot oseba, ki išče, ko je sedla na vrh najvišje gore in jo je obsijala svetloba večnosti, pa jo je prepričljivo objelo zavedanje, da ne išče več, saj je (do)končno najdena.Mnoge ključne koščke sestavljanke je avtorica ubesedila skozi svoje sijoče srce za vse tiste, ki se šele začenjate poglabljati v lastno dušo, pa tudi za tiste, ki to že dolgo počnemo in nam še kdaj zdrsne na kakšnem detajlu. Ob branju boste začutili njeno močno povezavo z lastno bitjo, saj ji brez tega ne bi uspelo ubesediti spoznanj in izkušenj na tako preprost in razumljiv način. Med besedami in izza njih se jasno čutijo opolnomočenje, ljubezen in zavedanje, pa tudi izredno sočutje in milina, ki vas bosta objela in spodbudila, ko boste to najbolj potrebovali.
- mag. Mea Valens

o avtorju

Aleksandra Kelc je učiteljica za osebnostni razvoj za odrasle in otroke. Certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal in pogodbena partnerica Phyllis Krystal Fundation. Metodo uči na delavnicah, spletnih treningih in individualnih srečanjih.

Od leta 2006 pomaga ljudem pri osebnostnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v življenjskih izzivih.

Napisala je knjigo Ne mislim, samo ljubim, ki je leta 2016 izšla tudi v Ameriki z naslovom Don’t Think, Just Love. Natisnila je škatlico fotografij 100 in pet misli za navdih. Leta 2022 je imela prvo samostojno razstavo slik olje na platno Anima in Tulipan, ob kateri je izšla istoimenska knjižica.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...