Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Darovi nepopolnosti

Vodič do življenja z vsem srcem
Brené Brown
Darovi nepopolnosti
22,90 € 22,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,69 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Družina
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-04-0513-9
Naslov izvirnika The gifts of imperfection
Leto izdaje izvirnika 2010
Prevod Ana Pavec
Urejanje Mojca Purger

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
260 g
167 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Posvojiti svojo zgodbo in v tem procesu vzljubiti sebe je najbolj pogumno dejanje, ki ga bomo kdaj storili v svojem življenju.

Kaj potrebujemo za življenje in ljubezen z občutkom lastne vrednosti? Kako sprejmemo nepopolnost? Kako krepimo tisto, kar potrebujemo, in opuščamo, kar nas zadržuje? Odgovori na vsa ta vprašanja so pogum, sočutje in povezanost, ki se zdijo veliki, vzvišeni ideali. Toda v resnici so vsakdanje prakse in če jih dovolj krepimo, postanejo neverjetni darovi. Dobra novica je, da je naša ranljivost tista, ki nas prisili, da posežemo po teh čudovitih orodjih. Ker smo ljudje in tako čudovito nepopolni, moramo rabo teh orodij vaditi vsak dan. Na ta način postanejo pogum, sočutje in povezanost darovi – darovi nepopolnosti.

o avtorici

Dr. Brené Brown je raziskovalka, pisateljica in profesorica. Deluje na univerzi v Houstonu, na fakulteti za socialno delo, kjer preučuje pogum, ranljivost, sram in empatijo. Je avtorica štirih knjižnih uspešnic. Njen TED govor je s 35 milijoni ogledov eden od petih najbolj gledanih. Skupaj s svojo družino živi v Teksasu.

Recenzija Bukla

Pisateljica, profesorica in raziskovalka Brené Brown (1965) velik del svojega poklicnega življenja namenja preučevanju koncepta, ki ga je poimenovala »življenje z vsem srcem«. V svojem delu raziskuje, kako lahko krepimo pogum, sočutje in povezanost, ki jih potrebujemo, da sprejmemo svojo nepopolnost, sram in strah ter spoz­namo, da smo zadostni – da smo vredni ljubezni, pripadnosti in veselja. V pričujočem vodniku je ponudila deset smernic, s katerimi krepimo pristnost, sočutje, prožnega duha, hvaležnost, intuicijo in ustvarjalnost ter si privoščimo igro, počitek, tišino, gojimo mirnost, smiselno delo, smeh, petje in ples. Skozi svoje zgodbe ali zgodbe iz vsakdanjega življenja drugih nas uči opuščati perfekcionizem, otopelost, stalen nadzor in potrebo po biti kul. Opominja nas, da je povsem naravno, da se počutimo pogumne in prestrašene obenem, saj nas to dela zelo žive.

Renate Rugelj, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...