Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Sanjajte drzno

Bob Goff
Sanjajte drzno
22,50 € 22,50 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,68 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Celjska Mohorjeva družba
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-278-626-7
Naslov izvirnika Dream big
Podnaslov izvirnika Know What You Want, Why You Want It, and What You’re Going to Do About It
Leto izdaje izvirnika 2020
Prevod Marko Nzobandora

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
290 g
259 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Samo nebo je meja

Sanjajte drzno je motivacijska knjiga, ki bralca bodri in ga skuša usmeriti k specifičnemu načinu razmišljanja: vse, kar se v življenju zgodi, se zgodi z nekim razlogom. Stvari moramo sprejeti, kakršne so, in v njih vedno najti nekaj pozitivnega. Izkoristiti moramo vsak trenutek posebej in živeti polno življenje, saj bomo le tako uresničili svoj smisel tuzemskega bivanja.

Knjigo Sanjajte drzno uvrščamo v sklop motivacijske literature, ki ljudi hrabri in vabi v sprejetje pozitivnih strani tuzemskega bivanja. Goff nam v tem delu skozi osebne izkušnje predstavi, kako kljub nekaterim spodrsljajem in neugodnostim živeti smiselno in polno življenje. Po njegovem mnenju človek zares doseže svoj potencial le, če ima natančno določen pomembnejši cilj, je k njemu usmerjen ter si v procesu njegovega uresničevanja pomaga z ljudmi, ki jim lahko zaupa. Bog je za vsakega izmed nas določil načrt, po katerem se pomikamo skozi svoja življenja; na poti sami nimamo popolnoma svobodne izbire, zato se moramo prepustiti toku in slediti latinskemu reku: Carpe diem. Vendar pozor! Ne smemo biti sebični in gledati samo nase. Najpomembnejši vrednoti sta delati dobro za človeštvo in stremeti k uglašenju s kozmosom.

Recenzija Bukla

Res je, na svojih življenjskih poteh naletimo na mnogo ovir, a samo od nas je odvisno, ali nas bodo te popolnoma podrle ali pa bomo, nasprotno, v njih videli izziv oziroma možnost, da se iz vsega skupaj naučimo nekaj novega in se tako obogatimo za še eno življenjsko izkušnjo. V tem duhu nas Bob Goff, znani in priljubljeni motivacijski govorec ter avtor številnih knjižnih uspešnic, vodi skozi pričujočo knjigo, v kateri ne skopari s konkretnimi primeri, vzetimi iz svojega lastnega življenja, ki jih pogosto popestri s kančkom humorja, za nameček pa skoraj vsako poglavje okrona tudi s kakšno Jezusovo modrostjo, kar da njegovim razmišljanjem še večjo težo. Med branjem tako prijetno vijugamo od samospoznavanja pa do razmislekov o svojih največjih ambicijah in sanjah, ob tem pa se učimo, kako naj poglobimo vero vase in svoje sposobnosti. Ob koncu knjige nam avtor natrosi obilo vprašanj, ki vodijo v samorefleksijo in nas hkrati spodbujajo, da lahko uresničimo še tako drzne sanje!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 170

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...