Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Dihajte

Preprost revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja
Belisa Vranich
Dihajte

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba BP
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7001-15-0
Naslov izvirnika Breathe
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Eva Žontar
Urejanje Petra Fröhlich

Tehnične lastnosti
trda vezava
24 x 20 cm
900 g
213 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Preprosti revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja. Miselne in telesne posledice modernega življenja, kot so povišan krvni tlak, spolna disfunkcija, prebavne težave in porušen imunski sistem lahko odpravimo z zavestnim nadziranjem svojega diha. Poleg tega lahko pravilno dihanje poveča nivo energije, pospeši celjenje ran, izboljša kognitivne sposobnosti in ohranja miselno ravnovesje.

Dr. Vranich vam pokaže, kako lahko preprečite stres in bolezen ter izboljšate splošno kakovost življenja s preprosto vadbo dihanja, ki vam ne bo vzela več kot deset minut na dan. Dihajte združuje anatomijo, šport, psihologijo in čuječnost ter ponuja bralcu orodje, s katerim se lahko sam pozdravi od znotraj navzven, dih za dihom. Vsebuje vaje, ki jim je lahko slediti in bistveno izboljšajo nivo energije in miselno jasnost, vas pa naredijo bolj mirnega in srečnega.

Recenzija Bukla

Vse kaže, da je raziskovanje dihanja zelo popularna tema, kateri se je v zadnjem desetletju posvetila tudi ameriška klinična psihologinja, avtorica tega priročnika. Prepričana je, da predstavljene dihalne vaje (in tudi njene delavnice po vsem svetu) dajo človeku več energije kot energijske pijače in ga uspavajo hitreje kot uspavalne tablete. K starodavni zdravilni tehniki dihanja je pristopila na sodoben in praktičen način. Najprej s preprostimi testi preverite svoje začetno stanje in potem se, ne glede na to ali si želite boljšega spanja, preobrazbe telesa ali več vzdržljivosti, korak za korakom naučite zavest­nega učinkovitega dihanja. Knjiga tako združuje anatomijo, šport, psihologijo in čuječnost ter ponuja preproste dihalne vaje, ki vam ne bi smele vzeti, več kot 10 minut na dan, lahko pa bi rešile marsikatero telesno težavo. V zaključku je še nekaj koristnih dodatkov in testov za merjenje lastnega napredka.

Beti Hlebec, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...