Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Kako prebuditi svoj pristni jaz

Priročnik za samospoznavanje
Nicole LePera
Kako prebuditi svoj pristni jaz Novo
29,00 € 29,00 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Primula
Leto izdaje 2024
ISBN 978-961-7184-90-7
Naslov izvirnika How to meet your self
Podnaslov izvirnika The Workbook for Self-Discovery
Leto izdaje izvirnika 2022
Prevod Urška Pajer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
500 g
289 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Dr. Nicole LePera, avtorica knjige Kako se lotiti dela na sebi, uspešnice z lestvice New York Timesa, je napisala interaktivni priročnik, s katerim se lahko podate na pot samospoznavanja.

Temelj vsakršnega zdravljenja je prebujanje zavesti, s katerim osvetlimo temo neznanega. Dr. LePera postaja vse vidnejša glasnica na področju psihološkega samozdravljenja in milijonom ljudi po svetu pomaga, da opustijo stare navade, ki jim ne koristijo več, in si zavestno ustvarijo pristnejše življenje.

V svoji prvi knjigi je dr. LePera ponudila bralcem povsem nove, holistične metode samozdravljenja. Zdaj pa v tej knjigi ponuja še interaktivni priročnik, zasnovan tako, da bralcu pomaga prebuditi njegov pristni jaz. 

Z objektivnim in sočutnim opazovanjem telesnih, duševnih in čustvenih vzorcev, ki sestavljajo naš sedanji jaz, lahko jasneje vidimo, česa ne želimo prenesti v prihodnost. Vsi smo žrtve pogojenih navad in vzorcev, ki izvirajo iz naše preteklosti in vodijo v bolečino, ujetost in samouničevanje. Toda dr. LePera nam polaga na srce, da imamo tudi prirojene zmožnosti, s katerimi lahko spremenimo vedenja in navade, ki nam ne koristijo več, ter prebudimo svoj pristni jaz. 

Ko boste ob vajah v tej knjigi prepoznavali svoje privzete navade – od spanja in gibanja do prehranjevanja – ter čustveno odzivanje in temeljna prepričanja, se vam nikoli več ne bo treba vprašati: »Kje naj sploh začnem?«

Kako prebuditi svoj pristni jaz je revolucionaren vodnik, prijazen in spodbuden spremljevalec ter izčrpen priročnik za razumevanje samega sebe, ki bo korenito spremenil vaš notranji in zunanji svet.

Iz knjige:

»Dobrodošli na začetku poti, ki bo preobrazila vaše bistvo in vam tako spremenila življenje. Knjigo, ki jo imate v rokah, ste izbrali z razlogom. Morda ste začutili, da se mora v vašem življenju nekaj premakniti, in pri tem niste sami. 

Verjetno ste, tako kot večina, obtičali na avtopilotu in dan za dnem ponavljate iste vzorce. Morda celo veste, kaj bi radi storili drugače, vendar teh sprememb preprosto ne morete izpeljati ali pa ne veste, kje bi sploh začeli. Večji del vašega jaza in početja pravzaprav določa vaša preteklost, ne pa vaše današnje zavestne odločitve.

S pomočjo te knjige lahko to spremenite.«

O avtorici:

DR. NICOLE LEPERA je študirala klinično psihologijo na Univerzi Cornell in Novi šoli za sociološke raziskave, izobraževala pa se je tudi na Filadelfijski psihoanalitični šoli. Kot klinična psihologinja z zasebno ordinacijo je bila pogosto nezadovoljna z omejitvami tradicionalne psihoterapije. Ker je za svoje kliente – in zase – želela poskrbeti bolje, je začela razvijati celostno filozofijo duševnega, telesnega in duhovnega zdravja, ki ponuja interdisciplinarne tehnike za samozdravljenje.

Spoznanja dr. LePera pomenijo resničen premik paradigme na področju duševnega zdravja, saj nas opolnomočijo, da se osvobodimo podedovanih prepričanj in prebudimo svoj pristni jaz. Napisala je knjigo Kako se lotiti dela na sebi, ki je uspešnica New York Timesa, ter začela gibanje samozdravilcev #SelfHealers – mednarodne skupnosti ljudi, ki se združujejo, da bi vzeli zdravljenje v svoje roke.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...