Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Nič več prijazen fant

Preizkušen način, kako doseči, kar si želite v ljubezni, seksu in življenju
Robert A. Glover
Nič več prijazen fant
25,00 € 25,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2023
ISBN 978-961-7205-07-7
Naslov izvirnika No more Mr. nice guy
Podnaslov izvirnika A Proven Plan for Getting What You Want in Love, Sex, and Life
Leto izdaje izvirnika 2003
Prevod Irena Pan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14,5 cm
330 g
232 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Svetovna uspešnica o medsebojnih odnosih, napisana posebej za moške!

Prijazni fantje so prepričani da bodo ljubljeni, njihove potrebe zadovoljene in da bo njihovo življenje teklo gladko in mirno, če bodo le vse storili tako, kot je prav. Prepričani so, da niso dobri takšni, kot so in da morajo postati takšni, kot od njih pričakujejo drugi. Zato prevzemajo skrb za druge, rešujejo situacije, prikrivajo svoje pomanjkljivosti in čustva, zanemarjajo svoje potrebe, ne postavljajo meja, niso iskreni, se izogibajo konfliktom, vse v upanju, da bodo v zameno končno dobili potrditev, ljubezen, seks ali priznanje v službi. In kadar njihove strategija ne deluje – kar je pogosto – se še bolj trudijo početi isto, kot prej.

Zaradi ujetosti v ta začaran krog se zna zgoditi, da prijazni fantje niso več tako zelo prijazni, temveč jezni, zamerljivi, neiskreni, pasivno agresivni in predvsem zmedeni, saj ne razumejo, zakaj ne morejo vzpostaviti takšnih odnosov, kot jih želijo, zakaj imajo težave v spolnosti in zakaj drugi ne cenijo njihovega truda.

Dr. Robert Glover, ki zase pravi, da je tudi sam okrevajoči prijazni fant, je pomagal že številnim moškim po vsem svetu, da so odkrili vzroke, zakaj so takšni, kot so, se soočili s svojimi strahovi, postavili svoje potrebe na prvo mesto, ustvarili takšne odnose z svojimi bližnjimi, kot so si jih vedno želeli, izboljšali svoje seksualno življenje, poiskali svoje resnične strasti in začeli uspevati v svojem poklicnem okolju.

»Ni vam treba postati boljša verzije sebe, da bi bili ljubljeni, vaše potrebe zadovoljene in živeli dobro življenje. Samo biti morate, kar v resnici ste. Dejansko so vam ves čas v napoto prav stvari, ki jih skušate skriti ali se jih znebiti.« - Dr. Robert A. Glover

»Globoko v srcu vsi hrepenimo, da bi bili razumljeni, sprejeti in ljubljeni taki, kot v resnici smo. Vendar nas družba s svojimi pričakovanji in normami pogosto prisili, da nosimo maske, prikrivamo svoje želje in zatiramo svoja resnična čustva. Tako postajamo vse bolj sužnji lastnih prepričanj, ujeti v okvire navidezne prijaznosti, ki nam preprečuje polno živeti pristnost, po kateri v srži hrepenimo.« - Borut Bric , terapevt in vodja slovenskih Moških skupin Nič več prijazni fant

o avtorju

Dr. Robert Glover je družinski terapevt z več kot 30 let izkušenj svetovanja na področju medsebojnih odnosov in vodilni strokovnjak za sindrom prijaznega fanta. Je tudi avtor številnih svetovnih uspešnic .

Živi v Mehiki, kjer piše, svetuje in vodi delavnice za moške. Je srečno poročen in oče. Na njegovi internetni strani lahko najdete številne zapise, članke in delavnice na temo medsebojnih odnosov, spolnosti in kariere.

Internetna stran dr. Roberta Gloverja: https://www.drglover.com/

Internetna stran No more mr. Nice Guy: https://nomoremrniceguy.com


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...