Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Moč samozdravljenja

Andreas von Rétyi
Moč samozdravljenja
19,90 € 19,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,60 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ara
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6861-91-5
Naslov izvirnika Selbst heilt der Mensch
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Valerija Hozjan
Urejanje Jože Vetrovec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
300 g
286 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Veliko je ljudi, ki so se oprijeli zadnje rešilne bilke, se podvrgli nenavadnim alternativnim terapijam in so ozdraveli kljub temu, da so se zdele njihove možnosti za ozdravitev po prejšnjih problematičnih in stresnih klasičnih terapijah nemogoče. To je mogoče zaradi širokega nabora samozdravilnih sposobnosti, ki jih ima v sebi vsako živo bitje. Zdravniki teh ozdravitev preprosto ne morejo razložiti.

Ta knjiga nas seznanja z nenavadnimi načini zdravljenja, novimi spoznanji, ki imajo moč, da dopolnijo medicino in premaknejo paradigme. Napisana je na podlagi izkušenj, poročil o bolnikih in mnenj zdravnikov odprtega duha, ki so uvrstili samozdravljenje med osrednje predmete svojega zanimanja.

Recenzija Bukla

Avtor, ki je sam že v otroštvu izkusil strašno diagnozo in se je ta čez mnogo let ponovila na drugem telesnem organu, je oba raka premagal s pomočjo volje in nepojasnjenega čudeža. Zato o vzpostavitvi mehanizmov samozdravljenja in njihovih uspehih govori iz prve roke. Terapije so tako individualno raznolike in celovite, da bi lahko o njih napisal še veliko knjig. Najpomembnejša pri samozdravljenju je notranja naravnanost bolnika, ki določa, katere metode boja proti bolezni pridejo v poštev. Avtor v večini opisuje bolnike z rakom, ki so z močjo samozdravljenja čudežno okrevali in glede na svoj slog življenja ubežali smrti za različno število let. Von Rétyi ne zanika in ne odsvetuje klasične medicine ter načinov zdravljena, opozarja pa na neizmeren, čudežni potencial moči, ki ga premoremo za pomoč pri ozdravitvi drugih in sebe.

Sonja Juvan, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...