Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Tapkaj in spremeni matrico

Ponovno vtiskovanje v matrico z uporabo EFT
Karl Dawson
Tapkaj in spremeni matrico
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7033-23-6
Naslov izvirnika Matrix reimprinting using EFT
Leto izdaje izvirnika 2010
Prevod Nina Frua
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
440 g
336 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Karl Dawson, eden od največjih mojstrov EFT na svetu, in njegova učenka Sasha Allenby, ki je s pomočjo PVM in EFT premagala dve »neozdravljivi« bolezni, vam v knjigi Tapkaj in spremeni matrico predstavljata tehniko ponovnega vtiskovanja v matrico (PVM).

Tehniki ponovnega vtiskovanja v matrico (PVM) bi lahko rekli tudi kar tehnika za ponovno zapisovanje preteklosti in preoblikovanje prihodnosti.

V knjigi boste našli protokole za PVM, številne primere Karlovega in Sashinega dela s klienti in študije primerov veliko drugih izvajalcev, ki so uporabljali tehniko z neverjetnim uspehom. Ni pomembno, ali ste na področju EFT in PVM popoln začetnik ali pa prekaljen izvajalec, kajti knjiga vsebuje bogastvo virov, s katerimi lahko spremenite življenje sebi, klientom, sorodnikom in prijateljem, hkrati pa vplivate tudi na enotno polje energije.


O AVTORJIH

Karl Dawson je ustvarjalec ponovnega vtiskovanja v matrico, vrhunske tehnike energijske psihologije, ki združuje EFT z najnovejšimi odkritji kvantne fizike in novih znanosti. Kot eden od samo devetindvajsetih mojstrov EFT po svetu je Karl od leta 2003 med vodilnimi strokovnjaki na področju osebnostne rasti.

Sasha Allenby je pomembno prispevala k razvoju ponovnega vtiskovanja v matrico. Pomagala je pri oblikovanju tehnik in protokolov ter jih tudi sama ustvarila nekaj. Je učiteljica PVM in EFT s certifikatom AAMET. V minulih letih je veliko delala s klienti, ki so prebolevali dolgotrajne in hude bolezni ter hude travme. Zdaj skoraj izključno usposablja in piše.

Recenzija Bukla

Izgovorom, da ne moremo biti srečni, zdravi in zadovoljni ter uživati v uspehu, ker nas pri vsem zavira naša preteklost, je končno odklenkalo! S posebnimi tehnikami, ki temeljijo na načelih EFT-ja, tehnike čustvenega osvobajanja s tapkanjem po točno določenih meridijanih, in nadgrajene s protokoli ponovnega vtiskovanja v matrico (PVM), lahko povsem preoblikujemo slike iz preteklosti in jih zamenjamo z novimi. Kako učinkovita je ta metoda, najbolj zgovorno dokazujeta zgodbi avtorjev tega priročnika: na grbi sta imela kopico psihofizičnih težav, ki sta jim bila s tapkanjem in njegovo nadgrajeno metodo PVM zlahka kos. Zagotovo jim bo tudi bralec, saj ga avtorja zelo natančno in z obilo spodbude vodita skozi najrazličnejše izzive na poti osebnostne rasti. Ko jih končno premostiš in v svoji matrici zamenjaš stare slike, je prihodnost mnogo svetlejša. In zato je ta tehnika, kot v predgovoru knjige zapiše tudi Pika Rajnar, »mama« slovenskih tapkalcev, preprosto pravi ferrari: najprej se je treba naučiti osnov varne vožnje in napraviti veliko kilometrov, potem pa končno lahko uživaš tudi v hitrejši vožnji z najboljšim avtom!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 142

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...