Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Tapkanje za lajšanje bolečin

Podroben vodič za lajšanje in odpravljanje kronične bolečine
Nick Ortner
Tapkanje za lajšanje bolečin
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7033-61-8
Naslov izvirnika The tapping solution for pain relief
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Nina Frua, Bernardka Rošer
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
360 g
270 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
naravoslovje > medicina
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Če ste eden od milijonov ljudi, ki se dnevno spopadajo s kronično bolečino, ste verjetno poskusili z vsemi običajnimi "rešitvami": z zdravniki, injekcijami, zdravili in operacijami. Čeprav imajo vse svoje mesto pri zdravljenju, so bile vse neuspešne pri obvladovanju epidemije bolečine. Kaj torej lahko naredimo?

V knjigi Tapkanje za lajšanje bolečin avtor Nick Ortner predstavi osupljivo alternativo. Pred nas polaga načrt, ki nas korak za korakom uči s tapkanjem ali EFT-jem (tehniko doseganja čustvene svobode) zmanjševati ali odstranjevati kronično bolečino. Z navedbo znanstvenih raziskav okrog bolečine, stresa in tapkanja nam odpira oči za to, kako zelo močno je lahko tapkanje, potem pa opiše metode in nasvete, kako se lotiti odpravljanja bolečine na kratek in dolgi rok. Nick vas vodi po poti, ki se začne na površini – tapkanje, ki se ukvarja s samo bolečino – in preide h globljim težavam, ki pogosto vplivajo na bolečino.

S preprostimi navodili za tapkanje in vajami vam Nick pomaga ozdraviti čustveno bolečino in prepričanja iz ozadja, zaradi katerih ljudje pogosto obtičijo. Prav tako spregovori o temah, za katere si morda ne bi mislili, da so povezane s kronično bolečino: postavljanje meja, obvladovanje strupenih odnosov, preseganje upiranja spremembam, spoznanje moči, ki jo ima diagnoza, predelovanje jeze.

Možgani in telo lahko z veliko možnostmi ustvarjajo, povečujejo in podaljšujejo bolečino. Ko boste prebrali to knjigo, ne boste le vedeli, kaj vam povzroča bolečino, temveč tudi, kako se je v celoti in za vedno znebiti. Toda, priznajmo si: pri tem ne gre le za odpravo bolečin. Gre za vaše opolnomočenje, da vzamete svoje telo nazaj v svoje roke in zaživite življenje, kakršnega si želite.

Recenzija Bukla

Kadarkoli začnem razmišljati o tapkanju ali o metodah EFT in predvsem o raztapljanju in odplavljanju čudnih situacij ali občutkov, vedno najprej pomislim na Piko Rainer, slovensko certificirano učiteljico in predavateljico metode EFT, ki je tudi v prevodu Ortnerjevega vodnika napisala spremno besedo k slovenski izdaji. V desetih razumljivih poglavjih nas priljubljeni ameriški avtor korak za korakom uči, kako z EFT (tehniko doseganja čustvene svobode), s tapkanjem po akupunkturnih točkah, omilimo akutno ali kronično bolečino, od površinskih težav do vedno globljih. Preprosta navodila za tapkanje in vaje ljudem najprej pomagajo odkriti pravi vzrok bolečine (od jeze, strupenih odnosov, upiranja spremembam …), potem pa nas naučijo tudi, kako se te bolečine znebiti ali jo vsaj zmanjšati. Če torej vi ali vaši bližnji trpite za kroničnimi bolečinami nejasnega izvora, je zdaj morda čas, da protibolečinska zdravila zamenjate za varno, naravno in učinkovito metodo ter vzamete v roke pričujoč vodnik.

Beti Hlebec, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...