Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Svetloba

Zdravilo prihodnosti
Jacob Liberman
Svetloba
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ara
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7115-09-3
Naslov izvirnika Light
Podnaslov izvirnika Medicine of the Future: How We Can Use It to Heal Ourselves NOW
Leto izdaje izvirnika 1990
Prevod Lidija Kreft

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
340 g
332 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zdravniki že začenjajo ceniti zdravilno moč svetlobe. Sedanje medicinsko zdravljenje sčasoma postaja zastarelo. Skalpele bodo nadomestili laserji, kemoterapijo fototerapija, zdravila na recept pa predpisane barve, akupunkturne igle, svetlobne igle in očala za zdrave oči. Rak bo bolezen preteklosti. Zdravje in dolgoživost pa bosta v prihodnje norma. Tako pravi v tej knjigi zdravnik dr. Jacob Liberman in nas uči, kako lahko s pomočjo svetlobe ozdravimo ZDAJ.

V knjigi najdemo napotke, kako s pravilno izbranimi barvami vplivamo na otroke, šolarje, da so telesno in čustveno bolj zdravi in ustvarjalnejši, kako opuščanje prevladujoče fluorescenčne svetlobe že zamenjuje simulirana sončna svetloba, ki ji priznavajo zdravilne sposobnosti, in kako je priporočeno vsakodnevno izpostavljanje soncu; po njegovih besedah bo priporočeno in vključeno v naše vsakdanje delo.

In spoznamo, kako barve vplivajo na telo in um, kako modra svetloba zatira zlatenico, modra odriva artritis, rdeča preganja migrene, poln svetlobni spekter znižuje holesterol … In razlaga, kako naj bi zaporniki bivali v rožnatih in športniki v rdečih sobah. S pravilno izbrano svetlobo lahko omilimo žalost, zmanjšamo stres in preženemo tudi spolne motnje, podaljšamo življenje …

Recenzija Bukla

»Če želimo zares videti, moramo razširiti svoje (vidno) obzorje in se osredotočiti še na mnogo več, ne zgolj na tisto, kar v določenem trenutku vidi naše oko.« Nekako tako bi lahko povzeli osrednja razmišljanja in dognanja dr. Jacoba Libermana, avtorja te knjige, ki svojo poklicno pozornost že vse življenje usmerja na zdravilno moč svetlobe in njen blagodejni učinek na naše psihofizično počutje. Še posebej veliko pozornost namenja sintoniki, posebni terapiji z različnimi vidnimi spektri svetlobe, s katerimi je mogoče zdraviti oči, pa tudi številne druge fizične in celo psihične simptome. Dognanja o zdravilnih svetlobnih spektrih je med prvimi preizkusil na svoji mami, ki je že dolgo zelo slabo videla, potem pa ji je njen sin s posebnimi svetlobnimi terapijami povrnil skoraj celoten vid. Podobnih zgodb o ozdravitvah, ki veljajo med marsikaterimi njegovimi pacienti že za prav čudežne, ima ta ameriški znanstvenik še ogromno v rokavu in precej od njih jih razodene tudi v pričujoči, zares zanimivi knjigi. Da ne bo pomote: Libermanovo delo ni nikakršno šarlatanstvo, ampak gre za povsem znanstveno dokazane postopke, ki jih je ta zdravnik in raziskovalec – za svoje delo je bil pred dvema letoma med drugim nagrajen z nagrado za dosežke v svetlobni medicini – v svoji dolgoletni karieri izpilil do obisti. Prepustimo se torej blagodejni moči svetlobe, ki (tudi skozi pričujočo knjigo) boža od zunaj navznoter in nam prinaša novo energijo ter čvrsto psihofizično zdravje!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 162

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...