Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Izberite uspeh

Prebudimo genialni um
Ed Bernd Jr., José Silva Jr.
Izberite uspeh
24,60 € 24,60 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,74 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2023
ISBN 978-961-7205-09-1
Naslov izvirnika Jose Silva's choose success master course
Leto izdaje izvirnika 2022
Prevod Nataša Šilec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
360 g
200 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Izberite uspeh je dragocena zakladnica znanja, ki odseva bogato dediščino Joséja Silve. Njegovo delo, brezčasno v svoji aktualnosti in svežini, s svojimi metodami in tehnikami presega časovne in generacijske meje.

V tem mojstrskem tečaju so Silvove tehnike predstavljene v izvorni obliki, točno takšne, kot jih je zasnoval po 22 letih temeljitih raziskovanj. Odkar so te tehnike v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja prvič ugledale luč sveta, so pomagale milijonom ljudi po svetu bolje izkoristiti potencial svojega uma, pridobiti nadzor nad njim in izboljšati kakovost svojega življenja.

- Kaj si želite?
- Kako vam bo to pomagalo?
- Zakaj vam je to pomembno?
Da bi okrepili svojo željo, pomislite na vse prednosti njene uresničitve.
Kdo vse bo še pridobil z njo?
Več ljudem, kot bo koristila, močnejša bo vaša želja.

José Silva pravi, da nismo tukaj samo zato, da bi uživali v življenju. Vse skupaj ni samo odmor za kavico, ki bi trajal sedemdeset let. Imamo namen in ta namen je reševati težave, olajšati trpljenje in izboljšati življenjske pogoje na planetu.

Vaša naloga je biti čim boljša verzija sebe – najboljši starš, najboljši partner, najboljši zaposleni, najboljši delodajalec, ali da najbolje izpolnjujete katerokoli vašo drugo odgovornost.

»S to knjigo imamo prvič v Sloveniji možnost dostopa do izvornega avtorskega dela Joséja Silve, za kar gre zahvala tudi Edu Berndu ml., izjemnemu varuhu Silvove dediščine, ki jo je ohranil nedotaknjeno pred kasnejšimi poskusi preoblikovanja ali modernizacije. S to knjigo si boste resnično izbrali pot k uspehu.« - Klemen Mihelič, vodja UltraMind ESP Slovenija

»Ne obstaja težava brez rešitve, so le težave, o katerih še nimamo dovolj informacij, da bi vedeli, kaj je rešitev zanje.« - José Silva

»Ali si želite živeti izjemno uspešno in srečno življenje? Lahko ga. Izbira je vaša. In nedavno se mi je utrnila tale misel: Naš um lahko pomaga našemu telesu, da naredi, kar naj bi naredilo, naše telo pa lahko pomaga našim mislim narediti, kar je treba narediti!
Preden bodo mentalne tehnike za vas začele delovati pravilno, morate razviti in pridobiti sposobnost zavestnega delovanja na ravni alfa. Najprej morate obvladati osnove. To področje raziskujemo od leta 1944, dlje kot kdorkoli drug, in tehnike, ki smo jih razvili, so pomagale več milijonom ljudem po vsem svetu, da so postali uspešnejši in srečnejši, zato sledite tem enostavnim navodilom.«  - Ed Bernd ml. , urednik in avtor, desna roka Joséja Silve

o avtorju

José Silva (1914–1999) je avtor metode UltraMind ESP ter vrhunskih tehnik za pomoč ljudem in družbi. Smrt očeta v njegovem zgodnjem otroštvu je prebudila v njem sočutno in podjetniško žilico. Spodbujen z željo, pomagati otrokom pri šolskih zadregah, pa je postal edinstven strokovnjak za delovanje možganov in človeških sposobnosti. Izvirno znanje po njegovi metodi se še vedno širi po vsem svetu, preko zavzete ekipe, številnih inštruktorjev in milijonov slušateljev.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...