Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh

Ed Bernd Jr., Katherine Sandusky, José Silva Jr.
Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh
35,00 € 35,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 1,05 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni Brezplačna poštnina (v Slovenijo)

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2023
ISBN 978-961-7060-94-2
Naslov izvirnika Silva UltraMind Systems - ESP System for business success
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Tara Polovič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
560 g
332 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
družbene vede > ekonomija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Po uspešnici Prepričljive ZAmisli, ki so jo napisali José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr., Založba Chiara z navdušenjem napoveduje prevod druge knjige istih avtorjev z naslovom Sistem ESP za poslovni uspeh

Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh; José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
S pomočjo knjige se lahko podjetniki in vsi, ki želijo povečati svoj poslovni uspeh, naučijo metode UltraMind ESP, ki jo je v desetletjih raziskav razvil José Silva. Njegova navodila za miselno projekcijo so v tej knjigi prvič na voljo v pisni obliki, zaradi česar se boste metode, ki spodbuja etične in uspešne poslovne prakse, naučili lažje kot kdajkoli prej. 

Avtorji so njegove življenjske izkušnje združili v preverjeno in učinkovito zaporedje, ki se ga lahko učimo s pomočjo knjige ali še bolje na seminarjih. Tako bo vsakdo, ki bo sledil temu zaporedju, naredil svet boljši in koristil tudi sebi: to pa je največ, kar v življenju lahko dosežemo!

Zgodba Joséja Silve je navdihujoča za vse ambiciozne podjetnike ali poslovne vodje. Njegova metoda UltraMind ESP je pomagala neštetim posameznikom, da so dosegli svoj uspeh in zgradili lastna podjetja. Nova knjiga knjiga priča o njegovih življenjskih izkušnjah in pionirskih raziskavah ter zagotavlja neprecenljivo podporo in smernice podjetnikom po vsem svetu. Metoda UltraMind ESP je namreč močno orodje, ki lahko pomaga sprostiti poslovni potencial in povečati vodstvene sposobnosti, tako pri sebi kot pri drugih.

Toplo vam v branje priporočamo tudi njegovo prvo knjigo, izdano pri Založbi Chiara, Prepričljive ZAmisli. V njej vam bo tridesetdnevni načrt Joséja Silve razkril, kako lahko uporabite še neizkoriščeno moč svojega uma, da preženete neutemeljene strahove in fobije ter premagate travme iz otroštva in negativne misli.

Iz spremnega besedila:

»Bistvo ni v postavljanju ciljev in lastnem izpopolnjevanju, ter tudi ne v brezpogojnem dajanju. Ugotoviti moramo, zakaj smo bili poslani sem in potem delovati.« 

»Pri Ultramindu ESP ne gre za nekaj nadnaravnega ali čarobnega, ampak za preprosto in učinkovito uporabo našega lastnega uma. Naučite se programirati svojo podzavest, da vam kreativno in konstruktivno pomaga doseči vaše cilje. Pri tem pa moramo upoštevati, kar je José Silva ves čas opozarjal – naj ne delujemo samo zaradi morebitnih lastnih koristi. Prizadevati si moramo predvsem zato, da bomo reševali težave, kajti zaradi tega smo bili poslani sem. Če daješ zgolj zato, da nekaj prejmeš, potem ne daješ zares, pač pa trguješ.« 

Klemen Mihelič, vodja UltraMind ESP Slovenija

Recenzija Bukla

Imate fantastične zamisli za nov posel, pa vas na poti do uspeha zadržuje sto in ena (notranja) zavora? Ali sanjate o uspehu v svojem poslu, pa ne veste, kako do želenega cilja? Pred vami je knjiga, ki vam bo natrosila odgovore na vsa takšna in podobna vprašanja ter vam pomagala vdahniti veter v vaša (poslovna) krila in poleteti v višave! José Silva, eden od pionirjev na področju raziskav o potencialih našega uma, je s svojimi izsledki osupnil in navdušili ves svet in tako zdaj že vrsto let (tudi) njegov sin skupaj z ekipo nadaljuje očetovo delo. Pričujoče branje nam razodene vse o delovanju naših možganov, obenem pa nam ponudi obilo preprostih, a že prav revolucionarnih prijemov, s katerimi lahko odstranimo vse svoje miselne (in druge) ovire ter se čez noč prelevimo v poslovne genije, ki znajo izvrstno uporabljati svoj um v alfa stanju, upravljati svojo energijo, poslušati intuicijo in s sistemom Silva UltraMind ESP v poslu uspeti tako, kot smo doslej le sanjali. Branje, ki navdihuje in odpira nova obzorja!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 171–172

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...