Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Sedež duše

Gary Zukav
Sedež duše
25,90 € 25,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,78 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7090-25-3
Naslov izvirnika The seat of the soul
Podnaslov izvirnika 25th anniversary ed.
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Nina Krajnc
Spremna beseda Maya Angelou, Oprah Winfrey
Urejanje Kaja Regula

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14,5 cm
430 g
319 strani
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Gary Zukav nas v Sedežu duše vodi v resničnost onkraj petih čutov in globoko v sfere duše. Z briljantnim opisom kompleksnosti človeške izkušnje nam v knjigi ponudi edinstveno priložnost, da poglobimo razumevanje sebe.

Vsako poglavje knjige nam odpira nov pogled v pomembne duhovne teme, kot so evolucija, karma, intuicija, svetloba, namera, izbira, zasvojenosti, odnosi, duša, psihologija, iluzija, moč in zaupanje.

Izdaja ob petindvajsetletnici te priljubljene knjižne uspešnice je proslavljena s spremnima besedama, ki sta ju napisali Oprah Winfrey in Maya Angelou. Ta dopolnjena izdaja vsebuje tudi nov predgovor avtorja in študijski vodnik, ki vam bo pomagal najti globlji pomen in izpolnitev.

O AVTORJU

GARY ZUKAV je s svojo nežno prisotnostjo, humorjem in modrostjo več milijonov ljudi navdihnil, da so spoznali najvišji potencial svoje duše. Izjemen učitelj in avtor štirih zaporednih uspešnic na lestvici New York Timesa je predan izjemni transformaciji človeške zavesti, ki se odvija v današnjem času – edinstvenemu preobratu v človeški izkušnji. Ta preobrazba ni nič manj kot revolucija duše, ki se dotika vseh človeških src in temelji na duhovni rasti, zavestni odločitvi in čaščenju Življenja.

Recenzija Bukla

Kar seješ, to žanješ! Duh tega starega slovenskega pregovora preveva celotno novo izdajo te svetovne uspešnice, ki je v originalu prvič izšla pred petindvajsetimi leti. Njen avtor, priljubljeni ameriški ustvarjalec številnih knjižnih uspešnic in priznani duhovni učitelj, v njej obuja starodavno dejstvo o človekovem poslanstvu in njegovem delovanju. V knjigi daje med drugim velik poudarek nameri: v takšnem duhu, kot se nečesa lotimo, pa najsi gre za medosebne odnose ali pa za naš odnos do dela, denarja, uspeha in še česa, takšne rezultate lahko tudi pričakujemo. Tovrstno razmišljanje je seveda obče poznano, a kaj, ko ujeti v primež vsakodnevnih obveznosti in skrbi, tako zelo radi pozabljamo na najpreprostejše resnice. Zato naj se, nas spodbuja avtor tega priročnika, ki ni niti po četrt stoletja izgubil aktualnosti in vrednosti, odločimo za delovanje iz svoje najčistejše globine, s sedeža duše! Ali, povzeto z mislijo, ki je najbolj pri srcu tudi avtorici predgovora in Garyjevi dolgoletni prijateljici Oprah Winfrey: »Ko osebnost v celoti služi energiji svoje duše, je to pristno opolnomočenje.«

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 154

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...