Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Sinhrousoda

Kako vpreči neskončno moč naključja, da bi ustvarili čudeže
Deepak Chopra
Sinhrousoda
25,00 € 25,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Pivec
Leto izdaje 2009
ISBN 978-961-6494-98-4
Prevod Vita Rukavina

Tehnične lastnosti
mehka vezava
227 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Čudeži se dogajajo vsak dan. Ne samo v oddaljenih vasicah ali na svetih krajih, temveč tudi tukaj, v naših lastnih življenjih. Od nas je odvisno, če jih prepoznamo in z njihovo pomočjo temeljito spremenimo svoje življenje na bolje, ali dovolimo, da nas obidejo in na ta način zapravimo življenjsko priložnost.

Deepak Chopra, dr. med., je prehodil ugledno poslovno pot kot pisatelj, predavatelj in zdravnik. Je avtor mnogih svetovnih knjižnih uspešnic in ustanovitelj Choprovega centra za dobro počutje v Carlsbadu v Kaliforniji.

Kot pravi v uvodu, je v svojih dosedanjih knjigah pisal o posameznih področjih življenja, npr. o tem, kako doseči zdravje, kako najti pot k ljubezni in kako spoznati Boga. To knjigo je napisal s širšim ciljem voditi ljudi k spoznanju najgloblje resnice, ki leži za iluzijo vsakodnevnega življenja, in na podlagi tega k odkrivanju posameznikove resnične usode - in k njenemu oblikovanju.

Recenzija Bukla

V Indiji rojen ameriški avtor (1946), večkrat imenovan tudi pionir alternativne medicine, ki se lahko pohvali z milijoni prodanih knjižnih izvodov po vsem svetu, je slovenskim bralcem dobro znan, saj je bilo v prevedenih že sedem njegovih del, denimo Življenje onstran smrti (2008) in Pomladite se, živite dlje (2004), še vedno pa čakamo na prevod njegove najuspešnejše knjige Kako spoznati Boga (How to Know God). V najnovejšem prevodu se je avtor posvetil usodi in naključju. Osnovna ideja njegovega poučevanja je, da naključij ni. Navidezna naključja so priložnost, da lahko izkoristimo potencial vsakega trenutka. Skozi sedem načel nam Chopra razkrije, kako se lahko naučimo razumeti naključja in jih obrnemo sebi v prid. Na ta način si lahko sami oblikujemo prihodnost in vzamemo niti življenja v svoje roke. 

Jure Preglau

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...