Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Super privlačevalec

Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj
Gabrielle Bernstein
Super privlačevalec
28,00 € 28,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,84 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Gnostica
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-229-146-4
Naslov izvirnika Super attractor
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Janez Lavrič
Urejanje Suzana Kramar Dodič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 14 cm
340 g
242 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. In kar je najboljše, to moč lahko izkoristimo za dobro sveta.

Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo. To, da imamo super privlačevalno moč nam pomaga, da lažje gremo skozi težke čase z veliko več naklonjenosti, poštenosti in sočutjem, kot bi šli sicer.

Ko se povežete s super privlačevalno energijo, vas strah nič več ne blokira. Veste, da ste duh, ki izkuša biti človek. Duh v vas je prisotnost navdiha, radosti in resnice tega, kar ste. Ko te korake vadite, se spomnite, da ste moder, močan zdrav in svet duh. Ko to sprejmete, ste lahko svobodni. Občutek svobode je neizogiben, ko uskladite svojo energijo s prisotnostjo svoje resnice. Morda s to resnico ne boste ostali povezani ves čas, a pogosteje, ko se boste obračali k njej, lažje se boste počutili svobodne.

»Tisti, ki ne dvomimo, da je zavedanje osnovna resničnost, ki si zamisli, sestavlja, vodi in postaja tisto,kar imenujemo fizična resničnost, ne dvomimo, da je v vsakem trenutku svet ogledalo notranjega stanja človeka. Ta knjiga preprosto in elegantno s praktičnimi koraki razlaga, kako ste lahko avtor svoje življenske zgodbe in kako uresničite svoje najglobje želje in hrepeneče sanje.«Deepak Chopra

»Gabrielle je prava stvar. Njeno delo izjemno spoštujem.«Dr. Wayne Dyer

Recenzija Bukla

Gabrielle Bernstein (1979) je sodobna avtorica duhovnih knjig, ki jih piše tudi iz lastne izkušnje. Ko je bila pred leti popolnoma na dnu, se je oprijela sebe in zaupala Vesolju, da ima z njo boljše namene. S tem je naredila prvo in pomembno stopnico v svoji ­karieri pisateljice, predavateljice in motivatorke ljudi, da bi zaživeli svoj polni potencial in v svoje živ­ljenje pritegnili, kar je zanje najboljše. V najnovejši knjigi nam sporoča, da smo vsi lahko super privlačevalci in da nas Vesolje podpira, ko se odpravimo na lastno duhovno pot. S svojo zgodbo, različnimi tehnikami in vajami, opominja bralce, da imamo vsi to super moč privlačevanja. Knjiga bo prebujajočim se posameznikom pomagala, da bodo svojo energijo odblokirali, se odpovedali strahu, pustili obsojanje, se (bolj) cenili in zaupali, da jim je/bo dano. Vesolje vedno da, ko zaprosimo za pomoč. Gabby pravi: »Za to, da resnično živimo kot super privlačevalec, moramo sprejeti, da lahko dobre stvari pridejo brez težav.«

Sabina Burkeljca, Bukla 157

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...