Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Tolteška pot rekapitulacije

Pozdravimo preteklost, da bomo osvobodili svojo dušo
Victor Sanchez
Tolteška pot rekapitulacije

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Primus
Zbirka Primula
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6950-06-0
Naslov izvirnika The Toltec path of recapitulation
Leto izdaje izvirnika 2001
Prevod Andrej Grabnar
Urejanje Suzana Kramar Dodič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
260 g
194 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

V knjigi Tolteška pot rekapitulacije Victor Sanchez deli z bralci tako filozofijo kot praktično uporabo tehnike, ki temelji na pradavni tolteški praksi in ki jo je razvila njegova organizacija Umetnost namernega življenja.

Rekapitulacija – šamanska alternativa terapijam na podlagi psihoanalize – omogoča, da dejansko podoživimo in razrešimo boleče dogodke, kot so travmatični čustveni odtisi, razbita razmerja, spolne zlorabe ali otroštvo, preživeto v razdiralnem družinskem okolju.

Čudež življenja se nam razkrije, potem pa izginemo.…..toda ali mora biti tako? Ali ne gre drugače? Ali bi bilo kakorkoli že mogoče obnoviti to zavest magije in veselja, kako je biti živ, in ju uporabiti, da ne bi umrli, temveč da bi živeli, res živeli?

Cilj šamanske izkušnje je pripeljati udeležence v izgubljeno enotnost z neizrekljivo silo, ki premika vse v vesolju. Ločeni poli – sveto in posvetno, duh in materija, sebstvo in »tisto tam zunaj« – , v šamanski izkušnji vse postane eno. Dve naši notranji strani, tonal in nagual, sta reintegrirani in izkusimo enotnost naše dvojne narave.
Victor Sanchez je svoje življenje posvetil ohranjanju tradicij domorodnih ljudstev Mehike. Prav zdaj ga posveča ljudstvu Wirrarika iz Sierra Norte de Jalisco, od katerega se je učil in s katerim je dolga leta živel. Je avtor knjig Nauki dona Carlosa in Tolteki novega tisočletja in vodi delavnice po vsem svetu. Živi v osrednji Mehiki.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...