Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Metoda Sedona

Vaš ključ do trajnega zadovoljstva, uspeha, notranjega miru in čustvene blaginje
Hale Dwoskin
Metoda Sedona
27,90 € 27,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,84 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7090-82-6
Naslov izvirnika The Sedona method
Leto izdaje izvirnika 2003
Prevod Milan Slunečko

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
540 g
328 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Metoda Sedona je že več tisoč ljudem pomagala, da so začeli uporabljati svojo naravno zmožnost, da v trenutku izpustijo neprijetna in neželena čustva.

Ne gre za to, da naši občutki niso nikoli upravičeni. Toda občutki so zgolj občutki, to pa nismo mi – zato jim lahko pustimo oditi. Če se odločimo, da jih bomo izpustili, nas to tako osvobodi, da opazimo tisto, kar je dejansko tukaj, in temu primerno delujemo. Tako se lažje spopadamo z življenjem in sprejemamo boljše, jasnejše odločitve.

V knjigi ne boste našli seznamov tega, kaj »morate« in česa »ne smete« početi, niti ne opisuje kakega novega vedenja, ki ga »morate« osvojiti. Takih pritiskov imamo že dovolj. Namesto tega se boste naučili, kako se spremeniti od znotraj navzven. Le takšne spremembe so stalne.

V prvem delu knjige boste raziskali osnove postopka izpuščanja in osnovne motivacije za notranje omejitve.

Spoznali boste različne tehnike, ki vam bodo pomagale hitreje napredovati na poti do svobode, kot na primer to, kako se spopasti z uporom, biti prisoten, razrešiti svoja čustva, dosegati cilje in uravnotežiti pozitivne ter negativne strani čustvenih enačb.

V drugem delu pa boste raziskovali nekatera specifična področja vašega življenja, na katera lahko metoda Sedona vpliva zelo pozitivno.

Ta obsegajo osvoboditev od krivde, sramu, strahu in zaskrbljenosti; opuščanje navad; ustvarjanje bogastva; vodenje poslov; izboljšanje odnosov; razvijanje popolnega zdravja in prispevanje k ustvarjanju harmoničnega ter mirnega sveta.

Recenzija Bukla

Sedona je posebna tehnika, katere začetnik je Lester Levenson (1909–1994), ki je iz lastnih izkušenj in zaradi izred­no slabe zdravstvene prognoze moral začrtati spremembe v svojem življenju. S tehniko izpuščanja bolečih in neželenih čustev, na kateri temelji metoda Sedona, je začel zavestno delati na sebi in odkril, da stvar deluje, zato jo je predstavil svetu. Avtor pričujoče knjige je Lestrov naslednik, ki je metodo razvijal naprej. Knjiga je razdeljena na dva dela. V prvem delu so opisane različne tehnike, ki pomagajo pri upoštevanju čust­venih blokad in notranjih omejitev, ki preprečujejo dobro in kvalitetno življenje. V drugem delu avtor raziskuje nekatera specifična področja življenja, na katera sama metoda lahko vpliva pozitivno; npr. osvoboditev od krivde, sramu, strahu, zaskrbljenosti … Vsebini knjige je dobro slediti po vrsti, brez izpuščanja poglavij, saj bodo le tako spremembe v praksi lahko zaživele. Nerešena in potlačena čustva se z metodo Sedona spreminjajo v mirnejše življenje, ki ga omogoča le stik s svojimi čustvi. Stik/zavedanje je sam po sebi že začetek sprememb na bolje. Obsežna knjiga, ki je napisana izredno strukturirano, bo bralce vodila do zavedanja sebe in kvalitetnejšega življenja.

Sabina Burkeljca, Bukla 159

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...