Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Vaša neskončna moč obogateti

Kako s pomočjo podzavesti priti do blaginje, ki si jo zaslužite
Joseph Murphy
Vaša neskončna moč obogateti
17,90 € 17,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,54 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba V. B. Z.
Zbirka Prestop
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-6468-98-5
Naslov izvirnika Your infinite power to be rich
Leto izdaje izvirnika 1966
Prevod Bernardka Rošer
Urejanje Berta Mauhler

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 15,5 cm
220 g
132 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
psihologija in psihiatrija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vaša neskončna moč obogateti je zgodnejše delo s področja odkrivanja moči miselne naravnanosti in podzavestnega uma. Kot pravi avtor, misel vlada svetu, in vsaka porojena misel ima možnost manifestacije v materialnem svetu.

Joseph Murphy govori o različnih vidikih obilja in podaja razumljive in premišljene metode, ki vodijo k zavedanju in doseganju bogastva. To je vsem na voljo in ga vsak človek nosi v sebi, potrebno je le razumevanje delovanja podzavestnega uma, ki nam pomaga pri odkrivanju lastnih ustvarjalnih moči. 

»Živimo v vesolju zakonitosti in reda, kjer so vsi dogodki, okoliščine in vse naše izkušnje podvržene načelom in zakonitostim. Povsod je navzoč neomajni zakon vzroka in posledice. Znanost bogatenja temelji na zakonu prepričanja.« 

S svojimi raziskovanji in nauki je dr. Joseph Murphy eden najpomembnejših osebnosti na področju raziskovanja človeškega potenciala in začetnik pisanja knjig s področja samopomoči in osebnostne rasti. Zavzemal se je za združevanje metafizičnega, duhovnega in pragmatičnega načina mišljenja in življenja. Napisal je več kot trideset knjig. Pri naši založbi je izšla tudi njegova uspešnica Moč vaše podzavesti, ki je že tretjič ponatisnjena.

Recenzija Bukla

»Miselna naravnanost izbira med bogastvom in revščino. Mislite na bogastvo in to bo sledilo. Mislite na revščino in obiskala vas bo.« To je le ena od številnih misli avtorja tega priročnika, priznanega ameriškega duhovnika irskih korenin, ki je v svojih govorih ljudem želel približati metafizični, duhovni in pragmatični način življenja. Pri svojem delu je srečeval nešteto ljudi, ki so mu za­upali svoje tegobe, in ko jih je razsvetlil, kako naj spremenijo svoje razmišljanje, je postal priča brezmejnim zgodbam o uspehu, radosti in vsesploš­ni blaginji. Sliši se skorajda neresnično ali pa morda celo nekoliko diši po »čudežni čarobni paličici«, a avtor te knjige v resnici zelo poglobljeno razčleni delovanje človekovega uma in z njim povezane moči miselne naravnanosti. Ob tem za lažje razumevanje delovanja človekove podzavesti in uma naniza stotero resničnih zgodb, zraven pa ne skopari z napotki, kako premagati stare vzorce in podzavestne odpore. Pot do vseh vrst blaginje, kot spoznamo v tej knjigi, je z vero, zaupanjem in disciplino na voljo prav vsem nam!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...