Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Veliki trije

Miran Tepeš
Veliki trije
30,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba samozaložba
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-288-205-1
Leto izdaje izvirnika 2018
Fotografije Miran Tepeš, ... [et al.]

Tehnične lastnosti
trda vezava
24 x 17 cm
940 g
310 strani
Tip knjige
potopis
Kategorije
šport in zdravje > jadranje

Povej naprej

O knjigi

Jadranje me veseli. Jadranje imam v krvi. Jadranje je moj način življenja. O jadranju sanjam, ko nisem na barki. Pred desetimi leti sem prvič objadral svet in uresničil svoje otroške sanje.Postavil sem si nove cilje, ki so prinesli nove izzive. Rog, levinja in dobro upanje so zadnja leta krožili po mojih mislih. Cilji so z njimi postali drznejši in pot do njih bolj pustolovska. Obiskovali smo odročne otoke na jugu oceanov in jadrali mimo južnih rtov celin, kjer so razmere na morju veliko bolj surove kot v tropih.
– Miran Tepeš

V knjigi Veliki trije je opisano jadranje mimo znamenitih treh južnih rtov: rta Horn, rta Leeuwin in Rta dobrega upanja. Opisano je tudi jadranje čez južni Pacifik od Francoske Polinezije do Čila, jadranje po jugozahodnem Pacifiku, jadranje okoli južne Avstralije in Tasmanije ter samostojno jadranje čez Indijski ocean. Dodani so zapisi s poti po naravnih parkih Avstralije in Južne Afrike ter po notranjosti otokov.Knjiga je jadralski potopis, kjer so na 308 straneh opisane dogodivščine s poti in popestrene s preko 400 fotografijami. Knjigi Proti soncu in Veliki trije sta samostojni knjigi, vendar Veliki trije hkrati predstavljajo nadaljevanje knjige Proti soncu, saj se jadranje v najnovejši knjigi začne v Francoski Polineziji, kjer se je zadnja knjiga končala.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...