Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Zdravi

Odkrijte svoj neomejeni potencial in prebudite mogočnega zdravilca v sebi
Kelly Noonan Gores
Zdravi
27,00 € 27,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,81 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka InZdravje
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7090-80-2
Naslov izvirnika Heal
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Jure Šešet
Urejanje Barbara Lipovšek
Predgovor Joe Dispenza

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 14 cm
350 g
250 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ko boste s strokovnjaki, kot so Deepak Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Michael Bernard Beckwith, Bernie Siegel in Anita Moorjani, odkrivali tako najnovejša znanstvena dognanja kot tudi prastaro medicino, boste ugotovili, da imate precej večji nadzor nad svojim dobrim počutjem in življenjem, kot so nas učili.

Čas je, da preženemo temo neosveščenosti, osvetlimo resnico o tem, kakšen je pravi vzrok epidemije kroničnih bolezni, in izvemo, kaj je pri zdravljenju v resnici mogoče.

Na podlagi istoimenskega pionirskega dokumentarnega filma nas knjiga 354 popelje na globlje popotovanje, na katerem izvemo, kako naše misli, naša prepričanja in čustva vplivajo na naše zdravje in sposobnost samozdravljenja.

Ko boste s strokovnjaki, kot so Deepak Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Michael Bernard Beckwith, Bernie Siegel in Anita Moorjani, odkrivali tako najnovejša znanstvena dognanja kot tudi prastaro medicino, boste ugotovili, da imate precej večji nadzor nad svojim dobrim počutjem in življenjem, kot so nas učili.

Kelly Noonan Gores snov za knjigo črpa iz čudovitih umov vodilnih znanstvenikov in duhovnih učiteljev, ki nam zaupajo malo morje tehnik, raziskav in odkritij, kako je lahko zdravljenje izjemno zapleteno in osebno, vendar se lahko zgodi tudi spontano v hipu.

Z intervjuji, ki dajo misliti, in resničnimi zgodbami, ki navdihujejo, boste iz prve roke izvedeli, kaj deluje, kaj ne in zakaj.

Knjiga nam omogoča novo razumevanje čudežne narave človekovega telesa in neverjetne sposobnosti samozdravljenja.

Z novimi spoznanji, viri in pripomočki vas bo ta knjiga razsvetlila in poučila o tem, kaj je mogoče, če vprežemo moč povezave med umom in telesom ter znova vzamemo vajeti zdravja v svoje roke.

Recenzija Bukla

Tako najnovejša dognanja kot prastara medicina nas učijo, da naše misli, prepričanja in čustva vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. Avtorica, režiserka in producentka Kelly Noonan Gores je poleg lastnih izkušenj veliko informacij o tem črpala iz življenja in dela Deepaka Chopre, Brucea Liptona, Joeja Dispenze (ki je napisal tudi predgovor h knjigi) in številnih drugih zdravilcev, ki seveda ne zanikajo pomena zdravniških diagnoz, vendar svetujejo, da pri kroničnih boleznih poslušate tudi sami sebe, svoje telo in poskusite prebuditi zdravilca v sebi. Da bi se lahko odpravili na zdravilno popotovanje in vzpostavili cikel samozdravljenja, je treba zaupati v moč podzavesti, izkoristiti pozitivne učinke placeba, morda spremeniti življenjski slog in se nenazadnje lotiti zdrave prehrane. Na koncu knjige je zbran pisan šopek strokovnjakov, njihovo delo in ustrezna literatura, ki vam omogočajo nadaljnje raziskovanje.

Renate Rugelj, Bukla 158

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...