Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Umirjenost je ključ

Starodavne metode za sodobno življenje
Ryan Holiday
Umirjenost je ključ Novo
22,00 € 22,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,66 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni Brezplačna poštnina (v Slovenijo)

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba UMco
Zbirka Preobrazba
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7136-08-1
Naslov izvirnika Stillness is the key
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Niki Neubauer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
380 g
259 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
knjige umco
osebna rast, duhovnost in ezoterika
psihologija in psihiatrija
filozofija > antična filozofija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Avtor uspešnic Ego je naš sovražnik in Ovira je pot.

Odklenite zmožnosti (in mir), ki ga imate v sebi.

Vsi veliki voditelji, misleci, umetniki, športniki in vizionarji so imeli skupno eno nepozabno lastnost: sposobnost umirjenosti. Včasih umirjenost cinično zamenjujejo z lenobnostjo in neodločenostjo, vendar pa pomeni ključ do osebne mojstritve, discipline in osredotočenosti. Umirjenost nam omogoča doseči višje cilje in uravnavati naše razpoloženje, z njo se lahko izognemo različnim motnjam in pridemo do globljih notranjih spoznanj. Omogoča nam doseči srečo in narediti prave reči v pravem trenutku.

Ryan Holiday, avtor odmevnih knjig Ego je naš sovražnik in Ovira je pot, v svojem delu Umirjenost je ključ, sklepni knjigi trilogije, analizira širok nabor največjih mislecev iz zgodovine, od Konfucija do Seneke in od Marka Avrelija do Leonarda da Vincija ter nam razkrije, kaj je umirjenost in kako jo je mogoče doseči. Ob tem pokaže na mnoge osebnosti, ki so izkoristile njeno moč: od Winstona Churchilla, ki je svoje burno javno življenje uravnovešal z zidarjenjem in polaganjem opek na svojem posestvu v Chartwellu, do Anne Frank, ki je grozote vojne prenašala tako, da je zapisovala impresije o svoji ljubezni do narave.

Nihče od nas ni imun na krize. Vsi smo preobremenjeni z delom in informacijami. Prav nam pride nekaj pomoči. V pravem času in s prepoznavnim pripovednim stilom, ki ga obožujejo milijoni bralcev po vsem svetu, nas najnovejša knjiga Ryana Holidaya opremlja z vsem, kar potrebujete za umirjenost v tem kaotičnem življenju.

Umirjenost je ključ, ki nam omogoča:
• jasno razmišljati
• videti širšo sliko
• sprejemati težke odločitve
• obvladovati svoja čustva
• prepoznavati prave cilje
• urejati napete situacije
• vzdrževati odnose
• graditi dobre navade
• biti produktiven
• dobro telesno pripravljenost
• občutiti izpolnjenost
• ujeti trenutke smeha in radosti

»Nujno branje v tem hrupnem svetu.« – Angela Duckworth, avtorica knjige Predanost

 »Ne glede na to, ali ste športnik, umetnik ali podjetnik, vam bo ta nežna knjiga odprla vrata v bolj zdravo, manj tesnobno ter učinkovitejše življenje in kariero.« – Arianna Huffington

O AVTORJU

Ryan Holiday je priznani ameriški motivator, medijski strateg in pisec. Pri devetnajstih je prekinil študij, da bi kot vajenec začel delati pri Robertu Greenu, avtorju vplivnih knjižnih uspešnic. Kasneje je postal svetovalec v nekaterih največjih podjetjih na svetu. Napisal je deset knjig in ustanovil podjetje Brass Check. Kot strateški svetovalec sodeluje s številnimi avtorji knjižnih uspešnic, med njimi sta Neil Strauss in Tony Robbins, s televizijskimi in političnimi voditelji, športnimi trenerji in z vrhunskimi športniki. Njegove trženjske modele uporabljajo podjetja, kot so Twitter, YouTube in Google. Živi na majhnem ranču v Teksasu. V slovenščino sta do zdaj že prevedeni njegovi knjigi Ego je naš sovražnik in Ovira je pot.

 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...