Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Dnevnik (nore) skulirane sladostrastnice

Sara Zupan
Dnevnik (nore) skulirane sladostrastnice
21,00 € 21,00 € Prihrani 0,00 €
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Sanje
Zbirka Sanje. Roman
Leto izdaje 2024
ISBN 978-961-274-816-6

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 12,5 cm
400 g
380 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ona išče njega, on išče njo, oba iščeta samega sebe, da bi našla drug drugega. Navdihujoč, mladosten, strasten in lep roman o ljubezni in iskanju.

Knjiga povezuje dnevnika sladostrastnice - prvega iz časa njene norosti in drugega iz časa njene modrosti. Pričnite z branjem ... in poskrkalo vas bo v svet, ki je neviden in neslišen, a vendar na nek bistven način resničnejši od sveta "normalnosti", v katerem cvetijo dobičkarstvo in sprenevedanje, divjajo nasilje in vojne. 

iz knjige

19. marec 2008

Današnji horoskop: Počutite se blaženo.

Obkroženi ste s polno mero ljubezni, prijateljstva in sreče. Verjemite, vse bo še dobro. Mogoče pa le živim v raju na zemlji.

Recenzija Bukla

V tem dnevniškem romanu beremo zapiske, ki jih je z namenom izločanja odvečne kisline iz možganov, da se leti ne bi povsem skisali, Živa začela pisati kot študentka primerjalne književnosti leta 2008. Takrat je bila še »nora« sladostrastnica, ki se je poleg študija poglabljala še v noro zaljubljenost. Dnevnik nore sladostrastnice vsebuje Živina razmišljanja o prebranih knjigah in življenju, pa o ljubezni, seveda. Obseda jo neulovljivi Vlad, s katerim se nenehno približujeta in spet oddaljujeta. Skozi dnevnik spremljamo Živino dozorevanje, njeni zapisi postanejo daljši, bolj poglobljeni, razmišljujoči in samozavestni. In to jo vodi iz »norega« v »skulirano« obdobje. V Dnevniku skulirane sladostrastnice spremljamo Živo od leta 2014, ko nastopi njena streznitev, pa do leta 2018. V njeno življenje vstopi Aljoša, ki je popolno nasprotje Vlada – pokaže ji varnost in pravo ljubezen. Življenjsko!

Sanja Podržaj, Bukla 179

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...