Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Klub ljubiteljic čokolade

Carole Matthews
Klub ljubiteljic čokolade
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-6982-66-5
Naslov izvirnika The chocolate lovers' club
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Anja Bakan
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
360 g
541 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Če vprašate Lucy Lombard, ni tegobe, ki je čokolada ne bi ozdravila. Naj gre za strto srce ali glavobol, dobro ve, da se lahko zanese zgolj na to sladko pregreho – in ni edina. Strast do čokolade in zasvojenost si deli s sotrpinkami Autumn, Nadio in Chantal, vse štiri pa oblikujejo Klub ljubiteljic čokolade.

Kadarkoli nastopi kriza, se srečajo v svojem zatočišču, v kavarni z imenom Čokoladna nebesa. In ker se ubadajo z nezvestim fantom, spogledljivim šefom, hazarderskim možem in usahlim zakonom brez ljubezni, jim teme za pogovor nikoli ne zmanjka …V neverjetno zabavni in ganljivi zgodbi se v Klubu ljubiteljic čokolade najdejo štiri nepozabne ženske iz popolnoma različnih svetov, ki pa jih povezuje njihova strast do čokolade.

»Knjige – ali pa čokolade – ne boste mogli spustiti iz rok.«
Lovereading

»Čokolada in ženski klepet – zmagovalna kombinacija.«
Heat Magazine

Recenzija Bukla

Lucy, Autumn, Nadia in Chantal prihajajo vsaka s svojo zgodbo iz povsem različni svetov, poveže pa jih strastna ljubezen do čokolade. Ta lahko ozdravi vse: strto srce, glavobol, razočaranje, obup. Kadar koli in kjer koli se lahko vedno zanesejo druga na drugo in tudi na opojno sladko pregreho, zato ustanovijo Klub ljubiteljic čokolade. Ko nastopi kriza, se srečajo v kavarni Čokoladna nebesa, v sladkem zatočišču, kjer se ubadajo z večnimi ženskimi težavami. Nezvesti fant, spogledljivi šef, hazardiranje zasvojenega moža, usahli zakon brez ljubezni: tem za pogovor in iskanje rešitev jim nikoli ne zmanjka. Vedno pa je na dosegu rok sladka in odrešilna prva pomoč: čokolada. Štiri čokoladoholičarke vas bodo najbrž spomnile na Carrie in njene tri prijateljice iz televizijske nadaljevanke Seks v mestu, le da so tam odrešitev predstavljale moda, glamurozne zabave in še kaj … včasih tudi čokolada!

Sonja Juvan, Bukla 125

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...