Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Poljubi me, falot

Največji ljubimci Londona, knj. 2
Lorraine Heath
Poljubi me, falot
13,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-94-7
Naslov izvirnika Once more, my darling rogue
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Branka Šnek Oset
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
408 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Obstajajo najbolj zaželeni neporočeni moški v Angliji, drži se jih sloves nepopravljivih lahkoživcev. A za pravo žensko se zresni še največji grešnik …

Drake Darling je, preden ga je za svojega vzela plemiška družina, najzgodnejša leta preživel na ulici. Revščina in beda sta na njem pustili neizbrisen pečat. Zlasti lady Ophelia Lyttleton ga s stalnim poniževanjem vedno znova boleče opominja, da ni eden izmed njih. Potem ko jo reši pred skorajšnjo utopitvijo, Drake spozna, da je Ophelia izgubila spomin. Sklene, da se ji bo maščeval: prepriča jo, da je njegova služkinja – in se povsem nepričakovano zaljubi v očarljivo lepotico.

Ophelia se življenja pred padcem v vodo ne spominja, vendar brezpogojno verjame, da je njeno mesto ob Draku. Privlačnosti do temnolasega, zapeljivega delodajalca ne more zanikati, ne glede na posledice. Ko se ji povrne spomin, je skrušena zaradi razsežnosti njegove izdaje. Zdaj Drake tvega vse, da bi ji dokazal, da mu lahko zaupa. Tudi svoje srce.

Recenzija Bukla

Življenje ljubke, a odrezave Ophelie je bilo nekdaj sila udobno in povečini se je vrtelo na plesnih parketih ob razkazovanju najlepših oblek. In ne, še zdaleč ni bil vsak mladenič dober zanjo, zato se je denimo zmrdovala tudi nad Drakom Darlingom, ki je sicer odraščal v plemiški družini, za kar pa se je imel zahvaliti vojvodinji Greystonski, ki ga je rešila s ceste in ga nato vzgajala kot svojega lastnega otroka. Vzvišena Ophelia je dala Draku pogosto vedeti, da ni čistokrvni plemič, s čimer je še bolj poglabljala prepad med njima. Potem pa se je nekega dne vse spremenilo: Drake je Ophelii rešil življenje, ko jo je nezavestno potegnil z obrežja Temze in jo odpeljal k sebi domov. Ko je prišla k sebi, je spoznal, da je ob padcu v reko izgubila spomin, kar je obrnil sebi v prid. Nekdaj vihravo mladenko je prepričal, da je bila pred nesrečo pri njem zaposlena kot njegova služabnica, in tako je zdaj on vodil igro med njima. Ob tem je začel spoznavati, da mu je »nova« Ophelia vedno bolj všeč … Ljubezenska zgodba, kot ustvarjena za vse romantične duše.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...