Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Nezvestoba in klinična praksa

Priročnik za terapevte in željne razumevanja
Veronika Podgoršek
Nezvestoba in klinična praksa
29,90 € 29,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,90 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ad Vita
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-281-414-4

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
21,5 x 15,5 cm
330 g
195 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost
družina, vzgoja in izobraževanje
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Nezvestoba in klinična praksa spremlja enoletno terapijo para z izkušnjo nezvestobe, pri čemer se je med terapijo pri obeh partnerjih izkazala tudi prisotnost prihičnih motenj. Knjiga na edinstven način objema avtoričine izkušnje družinske terapevtske prakse, teoretičnega zaledja in povsem praktičnega primera terapije para z izkušnjo nezvestobe.

Tako postane razvidno tudi najbolj laičnim bralcem, kaj narekuje in poganja mehanizem njihove partnerske zveze, najsi se je ta znašla v viharju nezvestobe ali ne. Postopno prikazovanje terapevtskega plastenja pa konec koncev tudi omogoča partnerjem posege v svoje partnerstvo na nivoju, ki dejansko prinese dolgoročne in dobrodejne rezultate.

Recenzija Bukla

Partnerska nezvestoba, pojasni avtorica knjige, priznana terapevtka relacijske družinske terapije, je v svetu vedno bolj v porastu. In ker je fenomen nezvestobe tako kompleksen, mu je namenila pozornost tudi v novi, že njeni drugi knjigi na to temo. V njej najprej predstavi širši kontekst študije primera, sledijo pa nadvse konkretni prikazi poteka terapije zakonskega para, ki se je po pomoč za celjenje ran obrnil k dr. Podgorškovi. V perečo problematiko nezvestobe je ujet cel spekter čustev, ki imajo svoje korenine najpogosteje v posameznikovih zgodnjih letih. Tudi pri Emi in Marku, zakoncih, s pomočjo katerih avtorica knjige prikazuje potek terapije, pa tudi njune odzive, čustvovanja ter številne vzpone in padce, je tako. Ko terapevtki uspe podreti njun obrambni zid, se trdo delo za vsakega od njiju šele začne. Knjiga, podkrepljena z znanstvenim ozadjem ter očlovečena z zgodbo resničnega para, je odlično gradivo tako za terapevte kot za vse tiste, ki potrebujejo pomoč in si želijo razumeti. Sebe in partnerja.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 107-108

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...