Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

5 jezikov ljubezni za samske

Gary Chapman
5 jezikov ljubezni za samske
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Družina
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-04-0492-7
Naslov izvirnika The 5 love languages singles edition
Leto izdaje izvirnika 2004
Prevod Ana Pavec

Tehnične lastnosti
trda vezava
23 x 16 cm
480 g
200 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost

Povej naprej

Založnik o knjigi

Seveda so samski odrasli raznolika skupina ljudi. Vendar pa jim je mnogo skupnega: vsak se bori z vrednotami, načeli, odnosi in smislom. Če ste samski, tako kot drugi skušate bolje spoznati sebe in najti svoje mesto v svetu. V srcu te želje je potreba, da bi tudi v svoji samskosti dajali in prejemali čustveno ljubezen.

Dr. Gary Chapman je s svojo metodo petih jezikov ljubezni navdušil bralce vsepovsod po svetu zaradi preprostega recepta, kako ohraniti in spodbujati ljubezen. Jeziki ljubezni – Besede potrditve, Posvečen čas, Sprejemanje daril, Usluge in Dotik – imajo svoj pomen in svoje zakonitosti tudi pri samskih ljudeh. Pomagali vam bodo, da samsko življenje ne bo tudi osamljeno življenje.

Recenzija Bukla

Avtor številnih priročnikov o medsebojnih odnosih je zanesljivo najbolj znan zaradi teorije »o petih jezikih ljubezni«, po kateri naj bi vsak izmed nas izrazito govoril le enega izmed predstav­ljenih jezikov. Ti so besede potrditve, posvečen čas, sprejemanje daril, usluge in dotik. In seveda, tako kot smo si vsi različni, v različnih jezikih sprejemamo in izkazujemo tudi naklonjenost. Medtem ko je nekomu ljubše, da mu naredimo uslugo, bo drugemu bolj pri srcu prijazna beseda. Prvo knjigo o jezikih ljubezni je Chapman napisal že leta 1995 in jo posvetil ljubezni med zakoncema, do danes pa je med drugimi nanizal še jezike za otroke in najstnike ter nazad­nje za samske. Samski odrasli so raznolika in, kot opaža avtor, danes vse številnejša skupina ljudi, in s tem zavedanjem jim je tudi namenil posebno knjigo, v kateri spet predstavi jezike, a s primeri samskih posameznikov. Hkrati knjige ne osredotoči zgolj na iskanje ljubezenskega partnerja, ampak spodbuja k izboljšanju odnosov z družinskimi člani ter preostalimi sorodniki, prijatelji in sodelavci. Namreč, ko bodo samski obogatili odnose z ljudmi, ki jih že imajo ob sebi, jim bo lažje spletati tudi druga poznanstva, romantična ali ne. Priročnik, ki ga velja vzeti v roke, četudi ste že našli svojo boljšo polovico.

Vanja Jazbec, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...