Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Močno me objemi

Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen
Sue Hunter-Jones
Močno me objemi
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Ljubiti za vedno
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-6950-84-8
Naslov izvirnika Hold me tight
Leto izdaje izvirnika 2008
Prevod Katarina Čuk
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
420 g
287 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

V knjigi Močno me objemi nam Sue Johnson poda zemljevid poti, ki nas varno vodi k želenemu cilju – povezanemu partnerstvu. V roke nam daje ključna orodja, kako priti do primarnih, to je ranljivih čustev, tako svojih, kot tudi partnerjevih.

Pokaže nam, kako se drug drugemu razgaliti v primarnih čustvih in kako postati čustveno odziven partner, kar pomeni slišati, začutiti in se odzivati na partnerjevo ranljivost. To ni vedno lahko, a je vredno! Tako se lahko v partnerstvu vzpostavi varna čustvena povezanost, prek katere partnerja postaneta najboljša prijatelja, ki poznata notranje svetove drug drugega. In to je najboljši recept za vseživljenjsko ljubezen.

Ohranjanje močnih, povezanih partnerstev je v individualiziranem času, v katerem se vezi s skupnostjo vse bolj rahljajo, ključno za ohranjanje duševnega zdravja vseh nas, ne samo odraslih, ampak tudi otrok, za katere je čustveno varen družinski kontekst ključen faktor njihovega pozitivnega socialno-emocionalnega razvoja.Knjiga Močno me objemi je tudi priročnik za delavnice za pare, ki jih EFT- terapevti izvajajo po vsem svetu. Te so zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Navdihuje naju, ko vidiva, da pari z njih odhajajo z novim, mehkejšim pogledom na partnerja in partnerski odnos ter – kar je najpomembneje – srčno povezani!- Mojca in Primož Šeme

Dr. Sue Johnson je utemeljiteljica v čustva usmerjene partnerske terapije, najbolj uspešnega pristopa za ustvarjanje ljubečih odnosov, predsednica Inštituta za pare in družine ter Mednarodnega centra za odličnost v terapiji EFT v OEawi (Kanada) ter priznana raziskovalna profesorica na Mednarodni univerzi Alliant v San Diegu v Kaliforniji (ZDA) in profesorica klinične psihologije na Univerzi v OEawi.Je članica Ameriškega združenja psihologov in je za svoje delo prejela številna priznanja, med drugim priznanje za izjemne dosežke na področju partnerske in družinske terapije, ki ga podeljuje Ameriško združenje za zakonsko in družinsko terapijo, ter nagrado za raziskovanje v družinski terapiji s strani Ameriške akademije za družinsko terapijo.

Recenzija Bukla

Tako kot velja, da je ni močnejše in veličastnejše sile od ljubezni, velja tudi to, da so ljubeči odnosi med partnerji področje, na katerem se brusimo in kalimo vse življenje. Kdor namreč želi odnos prežeti z vseživljenjsko ljubeznijo, se mora s partnerjem povezati, stopiti z njim v pris ten stik ter ga slišati in videti v vsakem trenutku. Da, prav imate, to nam ne uspeva vedno, čemur pritrjuje tudi avtorica tega priročnika, ugledna ameriška predavateljica, zakonska in družinska terapevtka in ena vodilnih avtoritet na področju klinične psihologije. Johnsonova slovi kot utemeljiteljica »v čustva usmerjene partnerske terapije«, s katero je, kot zagotavljajo tudi slovenski zakonski in družinski psihoterapevti, ki delajo po njenih načelih, moč doseči izvrstne rezultate. Pot do njih, kot bralec spozna prek zgodb številnih avtoričinih klientov ter tudi iz njenih lastnih življenjskih izkušenj, ni vedno lahka in gladka, a če imamo pri sebi orodja, ki jih spoznamo v tem zares dragocenem priročniku, obogatenem s številnimi predlogi za osebnostne vaje, bomo hitro spoznali, da so najlepše stvari pravzaprav zelo preproste. Tako, kot je preprost objem, ki pa ima neverjet no zdravilno moč!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 134-135

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...