Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Energija ljubezni

Uporaba energijske medicine za ohranjanje cvetočih razmerij
Donna Eden, David Feinstein
Energija ljubezni -25%
12,26 € 16,35 € Prihrani 4,09 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,37 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Gnostica
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-229-128-0
Naslov izvirnika The energies of love
Leto izdaje izvirnika 2014
Ilustracije Annamaria Paculli Volcipella
Prevod Špela Stritar
Spremna beseda Jean Houston
Urejanje Suzana Kramar Dodič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
24 x 17 cm
850 g
391 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Energija ljubezni je polna različnih vrst orodja, ki vam pomaga razbliniti spore, in energijskih vaj za spodbujanje splošnega občutka radosti in dobrega počutja. Ta uporabni vodnik služi kot zmogljivo sredstvo za vsakogar, ki si želi ustvariti bogato partnerstvo in ohraniti iskrico, ki obdrži razmerje razburljivo.

Razmerje se začne s srečanjem dveh edinstvenih energij. Ta skupnost energij določi, kako se sporazumevate, borite, ljubite in si želite biti ljubljeni. Vsi različno doživljamo svet, ki nas obdaja, toda ko se soočimo s sporom, zlasti s tistimi, ki so nam najbolj pri srcu, posežemo po enemu izmed svojih štirih »Energijskih stresnih slogov«:

Vidni tipi so izredno strastni in navdihujejo druge. V trenutkih nasprotovanja lahko njihov pogled na položaj zasenči to, kar se pojavlja, in spodkoplje njihovo sposobnost, da bi sočustvovali s svojim partnerjem.

Kinestetični tipi so radodarni in sočutni, toda njihova skrbna narava jih vleče v preštevilne smeri. Skušajo izpolniti potrebe drugih za ceno svoje lastne, zato nastanejo zamere.

Digitalni tipi so razumski in načelni, vendar se lahko zaprejo stališčem in čustvom preostalih.

Zvočni tipi imajo dar za razumevanje drugih, toda med sporom si lahko pogosto napačno razložijo znake ter slišijo, kar ni bilo nikdar izrečeno, občuteno ali mišljeno.

Recenzija Bukla

Priljubljena ameriška zakonca, ki sta avtorja mnogih praktičnih delavnic in odmevnih knjig (Energijska medicina, Energijska medicina za ženske, Obljuba energijske psihologije …), sta metodo energijskega zdravljenja in starodavnih energijskih praks prenesla tudi na področje partnerskih odnosov. Če si prizadevate s svojim partnerjem ali partnerko zgraditi bolj harmonične in ljubeče vezi, potem boste v tej knjigi našli različna orodja in vaje za boljše razumevanje energije vašega razmerja. Številne zgodbe resničnih parov bralcu pomagajo uvideti, da podedovanih dejavnikov ljubezni ni moč spreminjati, lahko le vplivate na njihovo boljše izražanje, predvsem pa lahko vnesete spremembe v naučene odgovore in ustvarjalno obvladate čustveno nabite spore (ki nastanejo v vseh zvezah) ter tako odprete pot predanim in ljubečim razmerjem. Avtorja seveda ne pozabita poudariti, da je »seks naravno energijsko zdravilo za pare«, in zato tudi za ustvarjanje poželenja ponudita obilico tehnik in nasvetov, knjigo pa zaključujeta z zavestnim partnerstvom in negovanjem razmerja kot duhovnega popotovanja.

Renate Rugelj, Bukla 120-121

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...