Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Moj narcisek in jaz

Kako najti srečo
Katarina K. Valentini
Moj narcisek in jaz
24,00 € 24,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,72 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba samozaložba
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-290-104-2
Leto izdaje izvirnika 2019
Urejanje Marjetka K

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
260 g
160 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
ljubezen in spolnost

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga je namenjena vsem ženskam, ki so v toksičnem, soodvisnem odnosu z narcisom. V knjigi so opisane značilnosti narcisov in kako se le-te odražajo v intimnih odnosih. Opisana sta tudi etimološki razvoj narcisizma in razlogi za nastanek narcisisma pri moških. 

Predstavljeni so tipi žensk, ki se najpogosteje zapletejo z narcisi in ne znajo zlesti ven iz odnosa. Te ženske bodo v knjigi našle načine, kako prepoznati svoje vzorce delovanja in tudi rešitve, kako se osvoboditi škodljivega odnosa. Če želijo narediti odnos z narcisom uspešen in delujoč, pa prav tako obstaja način, kako to uresničiti.

Recenzija Bukla

Na začetku je vse kot v pravljici. On jo obsipava s pozornostmi vseh vrst in ona se mu začne počasi predajati. Toda ko on naposled začuti, da bi se lahko preveč navezal nanjo in bi moral v zvezi pokazati tudi kaj odgovornosti, najraje zbeži, za propad zveze pa obsodi njo ... Če vam je takšen scenarij poznan, potem ste se najverjetneje zapletli z narcisom, pojasnjuje avtorica te knjige, priznana psihoterapevtka, ki je svoje delo zasnovala na podlagi osebnih izkušenj in izkušenj svojih klientov. Njeno pisanje na prvi pogled nagovarja žensko bralstvo, saj je v teh duhu zgrajena že sama avtoričina dikcija, pa vendar je knjiga tako večplastno zasnovana in podkovana s številnimi strokovnimi utemeljitvami, da bo zagotovo prišla prav tudi vsem moškim, ki so se znašli v odnosu z narcisoidno osebo. Valentinijeva s svojim delom odstira pogled v svet narcisov in njihovega notranjega ustroja, ob tem pojasnjuje številne vzroke in vzvode za izoblikovanje takšnega tipa osebnosti ter obenem brez lažnih upanj nakazuje možne konkretne rešitve za izboljšanje tovrstnih partnerskih odnosov. Vsekakor dobrodošla (knjižna) pomoč za lažje (so)bivanje z narcisoidno osebo!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...