Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Kako?

Tom Stone
Kako?

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Chiara
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-93134-5-9
Naslov izvirnika The Power of How
Prevod Lejla Marinko

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21,5 x 12,5 cm
276 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

12 temeljnih pogojnih odzivov,ki oblikujejo človekove navade & 8 tehnik za doseganje stanja čiste zavesti.

Učinkovite in preproste tehnike, s katerimi boste našli in odstranili »hroščke«, ki sestavljajo vaš ego in vaše bolečinsko telo. Z NJIMI LAHKO POČISTITE NAKOPIČENA NEGATIVNA ČUSTVA IN ZAŽIVITE SVOBODNO.

Namenjena vsem, ki na poti duhovnega prebujenja iščejo odgovor na svoj »Kako?«

Kar se boste naučili v tej knjigi, bodo najverjetneje nekatera od najglobljih in najpomembnejših orodij, ki se jih boste naučili kdajkoli v življenju. Preproste tehnike, ki jih bom opisal, vas lahko osvobodijo iz primeža vaših čustev. Lahko vas popeljejo iz objema trpljenja. Lahko vam pomagajo najti in odpraviti probleme, za katere ste mislili, da jih ni mogoče rešiti. Lahko vam dajo izkušnjo tega, kar resnično ste. Lahko vas povežejo z vašo najglobljo naravo in tisto, kar ste v svojem bistvu, povežejo z bistvom vsega, kar je.

S tehnikami za doseganje stanja čiste zavesti lahko neposredno izkusite tisto, kar kvantna fizika imenuje enotno polje. Tehnike vam lahko pomagajo ves čas živeti v »coni« . Z njimi se lahko rešite notranjih konfliktov in iluzij. Pomagajo vam lahko na preprost način spremeniti navade, ki ste jih vedno želeli spremeniti. Rešijo vas lahko iz primeža odvisniškega vedênja. Prinesejo vam lahko občutek globoke in trajne izpolnjenosti, ki je bolj dragocen, kot katerikoli drug dosežek, do katerega boste prišli v življenju.

In pri vsem tem so preproste, lahko se jih je naučiti in lahko jih je izvajati.

Ko boste pričeli uporabljati tehnike za doseganje stanja čiste zavesti, ne bo dolgo trajalo pa se boste začeli osvobajati strahu, jeze, krivde, obžalovanja, zamer, depresije, tesnobe, zaskrbljenosti, razdražljivosti in trpljenja. Doživljati boste začeli več veselja, izpolnjenosti, uspeha in sreče v življenju kot kdajkoli prej.

Uživajte v čisti zavesti, saj je to tisto, kar resnično ste.

Recenzija Bukla

Mednarodno priznani svetovalec, podjetnik in pisec se že več kot dve desetletji posveča razvijanju kar najbolj učinkovitih in hkrati preprostih tehnik, ki omogočajo uspešno, predvsem pa trajno reševanje različnih problemov. Pri svojem delu izhaja iz področja biofizike, prav tako je pionir na področju razvoja programskega inženiringa za človeka. V svoji novi knjigi preprosto razloži osem tehnik za doseganje stanja čiste zavesti, s katerimi se naučimo, kako se rešiti omejitev lastnega ega in čustvene bolečine, ki smo jo v preteklosti nakopičili v sebi. Gre za tehnike, ki ob rednem izvajanju odpravijo negativne misli in nas povežejo z našim bistvom oz. čisto zavestjo. Ta prinaša občutek globlje in večne izpolnjenosti. Avtor ob tem pojasni tudi 12 temeljnih pogojnih odzivov, ki oblikujejo človekove navade, delo pa sklene poglavje o izkušnjah uporabnikov.

Kristina Sluga, Bukla 91-92

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...