Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Šesto stanje zavesti

Oseben poglobljen uvid v strukturo resničnosti
Adrian Predrag Kezele
Šesto stanje zavesti
28,60 € 28,60 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,86 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2023
ISBN 978-961-7205-01-5
Naslov izvirnika Šesto stanje svijesti
Podnaslov izvirnika Osebni globinski uvid v strukturo stvarnosti
Leto izdaje izvirnika 2023
Ilustracije Adrian Predrag Kezele
Prevod Tadeja L. Zupan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 16 cm
500 g
274 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Večino svojega življenja avtor ni govoril o dejanski resničnosti, v kateri živi. Celo njegove knjige so, kot pravi, samo vrh ledene gore. 'ŠESTO' pa je še najbližje izjavi: »Da, to je vesolje, v katerem živim; to je resničnost, iz katere prihajam.«

Res posebna izpoved in praktični napotki, ki lahko omogočijo povezovanje na videz nezdružljivega: tudi razdvojenih svetov, ki se objamejo v zavedanju, da smo vsi eno, zdaj in vekomaj. 

Kot pravi avtor: »Kakorkoli, brez okolišenja – zelo jasno je treba izreči resnico: na tem svetu je veliko več od tega, kolikor vidijo oči povprečnega človeka.« Tako je nastala res drugačna 'biografija'. Osvežujoče presenetljiv vodnik skozi paralelne svetove sveta, ki ga naseljujemo. Da čisto vsi lahko že zdaj pokukamo v Šesto stanje zavesti in še malo naokoli. Samo da spomnimo: po večini smo v Tretjem!

Skozi presenetljive opise svojih doživetij osvetli Adrian P. Kezele vse tisto, kar je celo pogumnim popotnikom skozi svetove duha še največkrat zakrito kot za tančico, v megli, nerazumljeno, od zunaj pa večkrat zasmehovano in potlačeno. Predvsem pa ne dovolj pozorno zaznano ali vključeno v vsakdanje življenje, tudi če že doživljamo kaj podobnega. Toliko bolj presenetljivo pa bo vse skupaj za tiste, ki tega plesa zavesti še ne doživljajo in morda tudi nočejo sprejeti, da je vse to obilje na voljo čisto vsem.

o avtorju

Adrian P. Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti. Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

Recenzija Bukla

Je možno, da obstajajo tudi paralelni svetovi, kjer je življenje povsem drugačno od tega, ki ga živimo v tako imenovani tretji dimenziji? Adrian P. Kezele, priljubljeni hrvaški duhovni učitelj in avtor številnih uspešnic, prevedenih v mnoge tuje jezike, na zastavljeno vprašanje odgovarja pritrdilno. Sam je namreč že mnogokrat izkusil, kako je videti šesto – posebno stanje zavesti. Neopisljivo čudovito je, navdušeno opisuje svojo izkušnjo, ki jo med vrsticami oriše kot svojo edino dejansko resničnost. In ne, še pojasnjuje Kezele, predstavljeni svetovi niso plod halucinacij ali razmišljanja v netreznem stanju, pač pa resničnost, ki jo je moč začutiti z vsemi čuti. V te posebne svetove svoje zavesti lahko vstopimo s tako imenovano integralno meditacijo, opisano tudi v pričujoči knjigi. Ta je med drugim obogatena s številnimi izkustvenimi opisi in uvidi, ki bodo nedvomno očarali vse, ki hrepenijo po drugih dimenzijah resničnosti. Otresimo se torej morebitnih dvomov in pomislekov ter si dopustimo popeljati se v brezmejno vesolje neskončnih možnosti, v katerem domuje šesto stanje zavesti.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 173–174

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...