Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Ko ljubezen boli ali toksična oseba in jaz

Za vse, ki bi radi vedeli
Jana Pristovšek
Ko ljubezen boli ali toksična oseba in jaz
24,83 € 24,83 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,74 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Studio Heliantha d.o.o.
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-93748-1-8

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 13 cm
270 g
273 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Poznavanje sebe in notranjih vsebin nam pomaga, da se lahko odločimo, kakšni pravzaprav hočemo biti in nehamo spreminjati druge. JAZ HOČEM in TI MORAŠ lahko srečamo kjerkoli vsak dan. Včasih je jasno povedano, včasih je samo občutje, kako naj bi bilo. Oboje je škodljivo za osebo samo in za ljudi okoli nje.

Prepogosto smo priča družinskim tragedijam. Zadaj je zgodovina odnosa, ki je bil boleč, največkrat toksičen. Bolečina in trpljenje največkrat ostajata za štirimi stenami zaradi strahu, sramu, krivde in neznanja.
Rešitev ali vsaj delna rešitev je v znanju – v spoznanju, da morda le nismo tako neustrezni, kot nam druga oseba to želi dopovedati.

Verjetno ni osebe, ki se v življenju še ne bi srečala s toksično osebo ali toksičnim vedenjem. Težko je opisati, kako uničujoče je življenje v toksičnem okolju in kako veliko je nerazumevanje v okolici, ker v tem primeru ne bi nikoli izrekli stavka:

- »Potrpi, saj ni mislil tako.«
- »Pretiravaš, saj ni tako hudo.«
- »Ne verjamem, kar govoriš.«
- »Starši te imajo radi. Moraš jih razumeti.«

In žrtev utihne, ker ni razumljena, ni slišana in ker jo je sram. Tako zelo jo je sram, da raje tiho trpi. Prisluhnimo tihim. Verjemimo.
Najmanj, kar bi morali narediti je, da zaščitimo otroke. Visoko na vrednostno lestvico prioritet bi morali postaviti otrokove pravice do odraščanja v urejenem, zdravem in čustveno stabilnem okolju. Otroci imajo pravice in odrasli imamo dolžnosti. Knjiga je brezčasna, saj so v njej odgovori, ki jih vsak od nas včasih išče.

O AVTORJU:

Jana Pristovšek je v več kot tridesetih letih dela v medicini vase srkala zgodbe, ki so ji pomagale razumeti človeško dušo. V teoriji in praksi je spoznala, kako energija poganja svet, človeka, njegovo bivanje in delovanje v njem. Nemirna duša in želja po raziskovanju ter razumevanju sta jo gnala dalje. Začela je raziskovati mehanizme, ki nas ženejo tako v ustvarjalni svet kot uničevalne vzorce. S filigransko natančnostjo se je posvetila delovanju človeških energij, izkušnje, ki si jih je nabrala v medicini, pa je združila s svojim darom. Svojim klientom zna prisluhniti in jih vodi iz stiske z neskončno potrpežljivostjo, s podporo in z razumevanjem, hkrati pa tudi z odločnostjo, ki jim pomaga najti pot iz začaranega kroga vzorcev, ki jih omejujejo in povzročajo bolečine. Delček svojih bogatih spoznanj je prelila knjigi Osem moških – zakaj pa ne?, kjer s posluhom za urbani način življenja in vpetostjo v virtualni svet marsikateri dami pomagala uresničiti želje po zdravem, zadovoljnem in izpolnjujočem partnerstvu in knjigo Čarobni odnos, kjer opisuje zakaj čustvene stiske nastanejo in kako si pomagati.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...