Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Obilje

Notranja pot k bogastvu
Deepak Chopra
Obilje
28,00 € 28,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,84 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Chiara
Leto izdaje 2023
ISBN 978-961-7060-97-3
Naslov izvirnika Abundance
Podnaslov izvirnika The Inner Path to Wealth
Leto izdaje izvirnika 2022
Prevod Aleksander Urbančič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
380 g
267 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nova knjiga avtorja, ki ga je revija Time uvrstila med najpomembnejše heroje in ikone tega stoletja. Jasen vodnik na poti v uspeh, notranjo izpolnjenost, občutek celote ter zavedanja, da je vsega dovolj. 

Avtor v knjigi Obilje razkriva notranjo pot do želenega stanja obilja in bralcem pomaga vstopiti v globlja stanja zavedanja ter postati prinašalci sprememb. Knjiga nazorno prikaže, kako premagati preživete občutke pomanjkanja in strahu ter ponuja meditacije za osredotočenje, fokusiranje, usmerjanje pozornosti, energije in intuicije. Preko praktičnih vaj avtor omogoča izkušnjo stabilnosti, razcveta, ustvarjalnosti, ljubezni in prave moči.

Kako doseči obilje v novem svetu?
V današnjem času ljudje iščemo svobodo izražanja zunaj organiziranih religij ter se odprto podajamo na potovanje skozi nove izkušnje, ki so prej bile zavračane ali obsojane. Razumemo, da duhovnost predstavlja široko reko, ki se pretaka že mnoga stoletja in da smo del tega čudovitega človeškega iskanja. Verjamemo, da evolucija zavesti obstaja in se ji splača slediti, ter da lahko najdemo plemenito vizijo ter živimo v skladu z njo, kar nas bo pripeljalo do obilja v novem svetu.

»Obstaja mnogo knjig o tem, kako zaslužiti denar, vendar je ta nekaj posebnega, saj verjamem, da razkriva notranjo pot do obilja. Hočem, da bralec spozna, da je obilje stanje zavedanja. Zavest je neskončna, zatorej nam lahko ponudi neskončno daril.« - dr. med. Deepak Chopra

o avtorju

Deepak Chopra (22. 10. 1946) je eden od najbolj znanih piscev o duhovnosti, avtor blizu 100 knjig, od tega okoli 20 svetovnih uspešnic, predavatelj in učitelj svetovne slave ter vpliva. Odrasel je v Indiji, v Ameriki je specializiral endokrinologijo, zatem pa odprl zasebno prakso. Zahodnjakom predstavlja prastaro znanje o zdravem življenju, ajurvedi, meditaciji in jogi kot celostnem načinu življenja.

Ob opazovanju njegove natalne karte lahko izkušen džjotiši, poznavalec indijske astrologije, po nekaj sekundah vzklikne: »Ta človek je učen, poduhovljen, slaven in bogat!«

O Obilju se torej lahko učite pri resničnem poznavalcu.

Recenzija Bukla

Vas spravlja v obup stanje na vašem bančnem računu in ne veste, ali bo kdaj boljše? Si ne upate privoščiti ničesar za svojo dušo, pa čeprav po drugi strani veste, da niste brez ficka v žepu? Vse skupaj je (lahko) samo posledica vaših občutkov o pomanjkanju ali revščini, ki morda sploh nimajo ničesar skupnega z realnostjo, a morda ste jih na nezavedni ravni tako ponotranjili, da so preprosto postali del vas in zato ustvarjajo vašo resničnost, pojasnjuje v tej knjigi Deepak Chopra, eden najbolj znanih piscev del o duhovnosti, in ob tem uči, kako naj svojo pozornost preusmerimo s trenut­nega pomanjkanja (bodisi resničnega ali namišljenega) na globlje občutke zadovoljstva, notranjega miru in tudi obilja. Pot do tega ni vedno lahka in gladka, a zagotovo jo bomo lažje prehodili z ­avtorjevimi bogatimi napotki, nanizanimi v tem delu. Med drugim se bomo naučili, kako se soočiti s potlačenimi čustvi, spoznali, kako se poglobiti vase in ob meditaciji začeti iskati notranji mir, srečali pa se bomo tudi z ustvarjalno inteligenco, ki nas vodi do (notranjega občutenja) bogastva. Vse to nam bo odstranilo zastarela prepričanja in notranje prepreke ter odprlo srce k sprejemanju obilja neskončnih možnosti.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 171–172

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...