Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Modrost duš

Študijski primeri hipnoterapij življenje med življenji za duhovno rast
Modrost duš
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ara
Leto izdaje 2020
ISBN 978-961-7115-03-1
Naslov izvirnika Wisdom of souls
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Lidija Kreft
Urejanje Inštitut Michael Newton

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
390 g
364 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Modrost duš je polna osupljivih zgodb o ozdravitvah in modrostih, ki jih doživljajo ljudje iz najrazličnejših družbenih okolij. Spoznajte astralna potovanja v duhovni svet, kjer svetujejo in dajejo ljubečo spodbudo vodnice in višja svetlobna bitja.

Tako kot uspešnici doktorja Michaela Newtona Potovanje duš in Usoda duš vam tudi Modrost duš ponuja globoke duhovne uvide in svež pogled na življenjske izzive. Na straneh te knjige boste prebrali neverjetne zgodbe ljudi, katerih izkušnje življenja med življenji so jim pomagale razrešiti družinske spore, se spoprijeti z zdravstvenimi težavami, izboljšati ljubezenska razmerja, napredovati na poklicni poti ali premagati hromečo tesnobo in depresijo. Zbrali so jih člani Inštituta Michael Newton za hipnoterapije življenje med življenji. Modrost duš ponuja osupljive dokaze o življenju, ki vas čaka v duhovnem svetu.

 

Recenzija Bukla

Michael Newton je s svojim delom pustil velik pečat: dolga desetletja je raziskoval ustroj in pomen astralnega sveta, se predajal skrivnostim hipnoterapije, ob tem pa je ustanovil tudi svoj inštitut. Ko je pred dobrimi štirimi leti zapustil ta svet, so se Newtonovi nasledniki lotili nadaljevanja njegovega poslanstva, ki so ga obeležili tudi v pričujočem delu. V njem je podobno kot v Newtonovih predhodnih knjigah Potovanje duš in Usoda duš vsa pozornost namenjena raziskovanju astralnih potovanj v duhovni svet, dodatno vrednost pa mu podarjajo številne resnične zgodbe iz Newtonove dolgoletne hipno­terapevtske prakse. Skozi različne vsakdanje izzive posameznikov, najsi gre za zdravstvene, finančne ali poslovne težave, tegobe z nizko samozavestjo ali pa za naporne medosebne odnose, se bralcu razodenejo višji nameni vsega doživetega. Newtonov model življenje med življenje namreč zagovarja prepričanje, da se na zemlji utelesimo z določeno nalogo, ki jo ima – ob pomoči višjih duhovnih bitij in vodnikov, ki jih spoznamo med hipnoterapijo – opraviti posameznikova duša. Zagotovo zelo privlačno branje za vse, ki jih zanimata duhovni svet in pogled onkraj začrtanih (človeških) meja!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 158

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...