Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Vaš human design

Odkrijte svojo edinstveno življenjsko pot in način, kako po njej zavestno krmariti
Shayna Cornelius, Dana Stiles
Vaš human design
27,90 € 27,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,84 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Hiša knjig, HKZ
Leto izdaje 2023
ISBN 978-961-7201-48-2
Naslov izvirnika Your human design
Podnaslov izvirnika Use Your Unique Energy Type to Manifest the Life You Were Born For
Leto izdaje izvirnika 2023
Prevod Irma Kukovič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22,5 x 17 cm
490 g
175 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

SPOZNAJTE SVOJ EDINSTVENI ENERGIJSKI TIP IN GA IZKORISTITE ZA USPEH IN SAMOURESNIČITEV!

Se sprašujete, kakšen je vaš življenjski namen? Zaradi česa ste tukaj? Kako delati, se pri tem zabavati in se z največjo lahkoto povezovati z drugimi? Vse to je v vaši zasnovi! Human design je revolucionaren sistem samorazumevanja. Vključuje modrosti iz zahodne astrologije, sistema čaker, Ji džinga, kabalskega drevesa življenja ter vidike sodobne kvantne mehanike, biokemije in astronomije.

To mogočno orodje zelo natančno razkriva, da ima vsak človek različne naravne talente, edinstven življenjski namen in poseben način delovanja, ki ga usklajuje s svojo pravo naravo. Prav tako ponuja praktične strategije za pristno, lahkotno in uspešno krmarjenje po vaši edinstveni življenjski poti.

KAKŠNA JE VAŠA ENERGIJSKA ZASNOVA?

Ali ste manifestor? Ustvarjeni ste za to, da spodbujate spremembe s sprejemanjem svoje drzne in neodvisne narave. Tukaj ste zato, da počnete, kar želite, kadar želite, ker to želite!
Ali ste generator? Tukaj ste zato, da se nehate spraševati, kaj bi morali storiti v prihodnosti. Najbolje vam gre, če ste prisotni v sedanjem trenutku in zaupate svojim instinktom.
Ali ste generator manifestor? Ustvarjeni ste za to, da ste večplastni in da delujete izven okvirjev. Ko se odzivate na tisto, kar vas navdušuje, k sebi zlahka pritegnete, kar si želite.
Ali ste projektor? Pozabite na hitenje in neskončno garanje. Tukaj ste zato, da prispevate svojo modrost in spoznanja, ne pa, da se trudite z običajnim 40-urnim delovnikom.
Ali ste reflektor? Zasnovani ste tako, da zrcalite svet okoli sebe in doživljate neomejeno število zanimanj in občutkov. Tukaj ste, da se osvobodite potrebe po definiranju sebe in sprejmete svojo odprtost.

Human design vas usmerja, kako se lahko skozi življenje in svet okoli sebe premikate na način, ki je energijsko usklajen z vami, tako da boste v vsakdanjem življenju doživljali manj odpora, več uspeha, harmonične povezave, božanski čas in tok. Najboljše od vsega pa je, da vam ponuja posebna navodila, kako lahko okrepite svojo avro in kot magnet dan za dnem pritegnete v življenje svoje sanje, in to na način, ki ustreza vam.

Odkrijte najboljšo različico sebe s pomočjo knjige Vaš human design!

DALJŠA RAZLAGA DELOVANJA SISTEMA HUMAN DESIGN:

Human design je sistem samospoznavanja, ki združuje astrologijo, I Ching, kabalsko drevo življenja in sistem čaker. Temelji na ideji, da se vsak človek rodi z edinstveno gensko kodo, ki lahko razkrije njegove individualne lastnosti, prednosti, slabosti in življenjski namen. Sistem human design je konec 20. stoletja razvil Ra Uru Hu, ki je trdil, da je informacije prejel v mistični izkušnji. Sistem je v zadnjih letih postal priljubljen zlasti v duhovnih skupnostih in skupinah za samopomoč.

Temelj sistema human design je zamisel, da ima vsaka oseba posebno "zasnovo", ki temelji na njenih rojstnih podatkih (datum, ura in kraj rojstva). Ta zasnova je predstavljena s telesno karto, ki prikazuje razporeditev devetih centrov v telesu, od katerih ima vsak posebno funkcijo, in 64 heksagramov, ki predstavljajo različne kombinacije I Chinga. 

Human design deli ljudi na pet glavnih energijskih tipov: manifestorje, generatorje, generator manifestorje, projektorje in reflektorje. Vsak izmed njih ima drugačno strategijo za življenje v skladu s svojo zasnovo in izpolnjevanjem svojega namena. Najpogostejši so generatorji in generator manifestorji, ki so zasnovani tako, da imajo trajnostni vir energije. Spodbujamo jih, da pred ukrepanjem počakajo na nekaj, na kar se bodo odzvali, namesto da bi sami dali pobudo. Projektorji so zasnovani tako, da lahko vidijo in vodijo druge, vendar morajo počakati na povabilo, preden delijo svojo modrost. Reflektorji so najredkejši tip in so zasnovani tako, da odražajo energijo svojega okolja, zato morajo biti v pravem okolju, da lahko polno zaživijo. Manifestorji so zasnovani tako, da so neodvisni in samostojni, z zmožnostjo dajanja pobud in ustvarjanja sprememb v svetu. Imajo močno avro, ki lahko druge privlači ali odbija, odvisno od situacije.

Human design pozna tudi različne profile osebnosti, ki temeljijo na kombinaciji dveh številk v karti. Vsak profil ima drugačno življenjsko pot in namen, kar lahko zagotovi vpogled v izbiro poklica, odnose in osebno rast. Mnogi ljudje menijo, da je human design dragoceno orodje za samospoznavanje in
osebno rast. Kot pri vsakem sistemu samospoznavanja se mora posameznik sam odločiti, ali z njim resonira in mu lahko pomaga živeti bolj izpolnjujoče življenje.

O AVTORICAH:

Shayna Cornelius and Dana Stiles sta strokovnjakinji za human design, duhovni učiteljici in ustanoviteljici v duhovnost usmerjenega podjetja Day-Luna™. Verjameta, da je njun namen pomagati širiti kompleksno in življenje spreminjajočo modrost human designa na razumljiv in dostopen način.

 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...