Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Ni se vam treba spreminjati

Zbudite se, vse je v redu
Anthony De Mello
Ni se vam treba spreminjati
22,00 € 22,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,66 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Primula
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7129-14-4
Naslov izvirnika Stop fixing yourself
Podnaslov izvirnika Wake Up, All Is Well
Leto izdaje izvirnika 2021
Prevod Anaja Sever

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
260 g
159 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Anthonyja de Mella so ljudje pogosto spraševali, kaj morajo storiti, da se bodo spremenili. Če se to sprašujete tudi vi, ima za vas presenečenje! Storiti vam ni treba ničesar.

Poglejte okrog sebe in poskusite poiskati enega samega zares radostnega človeka, nekoga, ki je neustrašen in osvobojen negotovosti, tesnobe, napetosti in skrbi. Srečo bi imeli, če bi našli enega takega med sto tisoč ljudmi. Ironično je, da smo bili rojeni radostni, vendar smo to izgubili. Ob rojstvu smo bili obdani z božanskostjo spokojnosti, radosti in ljubezni; a smo jo izgubili. Tako je, kot bi bili hipnotizirani, da vidimo, česar ni, in ne vidimo, kar je.

Družba nam je oprala možgane, zato živimo na podlagi neomajnega prepričanja, da ne moremo biti srečni brez denarja, moči, uspeha, odobravanja, romantične ljubezni in tako naprej. To je lažno prepričanje, zaradi katerega se nenehno pehamo in zaradi katerega se ves čas osredotočamo na to, česar nimamo. Ves čas smo na milost in nemilost prepuščeni stvarem in ljudem, medtem ko se obupno želimo podrediti formuli za radost, ki jo je ustvarila naša družba, le da nazadnje odkrijemo, da nam ne ponuja ničesar drugega kot začasne predahe od strahu, da nam bo spodletelo.

Toda obstaja način, kako se zbuditi.

Obstaja način, kako lahko vse, kar je lažno in nevrotično, izpustite, vaše oči pa uzrejo radostno resničnost, ki vas obdaja. Nova knjiga Anthonyja de Mella vam bo pomagala ponovno odkriti življenje, ki vam je bilo namenjeno.


»Čeprav je Anthony živel na Zemlji le petinpetdeset let, so njegovi nauki danes enako pomembni kot kadarkoli prej. Zaradi njegove edinstvene zmožnosti povezovanja zahodne in vzhodne duhovnosti njegove besede navdihujejo in preobražajo.«Rhonda Byrne, avtorica uspešnice Skrivnost

»To ni knjiga, ki bi jo le prebrali. Je knjiga, ki postane del nas. Korak za korakom. Ena ideja, en odstavek, eno poglavje naenkrat. Z njo boste postali notranje veliko bogatejši.«Neil Streuss, avtor uspešnice z lestvice New York Timesa The Truth

o avtorju

ANTHONY DE MELLO je bil jezuitski duhovnik, ki se je rodil v Bombaju leta 1931. Znan je kot eden največjih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja, cenjen zaradi svojega prelomnega dela, v katerem združuje zahodno in vzhodno duhovnost.

Poleg tega je ustanovil Inštitut Sadhana v Indiji. Napisal je knjižni uspešnici Zavedanje in Pot do ljubezni ter enajst drugih knjig, ki so bile prevedene v enaindvajset jezikov in so se po svetu prodale v večmilijonskih nakladah.

Njegovo delo tudi po njegovi smrti leta 1987 močno vpliva na življenja ljudi.

Osvobajajoči in navdihujoči vpliv njegove praktične duhovnosti so prepoznali nekateri največji duhovni učitelji našega časa; med njimi so Rhonda Byrne, Eckhart Tolle, Neil Strauss, Adyashanti, Thomas Moore in Paulo Coelho. Vabljeni na spletno stran https://demellospirituality.com.

Recenzija Bukla

V vsakem od nas je zakoreninjenih kar nekaj zmotnih prepričanj, zaradi katerih si belimo glavo in si otežujemo življenje, pravi pisec te knjige, Anthony de Mello, jezuitski duhovnik, eden največjih duhovnih učiteljev 20. stoletja in avtor številnih uspešnic, ki ljudem kažejo pot do srečnejšega življenja. V tokratni knjigi se osredotoči na naše večno razglabljanje, kaj vse moramo spremeniti, doseči in preobrniti na glavo, da bi dosegli želeni cilj in svobodneje zadihali. A bolj kot posvečamo vso svojo energijo tovrstnemu razmišljanju, bolj nas naša dejanja in misli oddaljujejo od nas samih, od našega bistva. Življenje je v resnici namreč zelo preprosto, nam de Mello polaga na srce in nas med branjem pouči, kako naj se otresemo vseh bremen in navlak, ki nam jih je natrosilo življenje ali pa jih tovorimo na svojih plečih kot nezavedno dediščino prejšnjih rodov. Za začetek je dovolj, da se ustavimo in si priznamo, da smo takšni, kakršni smo, popolnoma v redu. In potem se bodo začele čudežne preobrazbe. Se zdi prelahko, da bi bilo res? Sezite po tem duhovnem vodniku do osvobajajočega življenja in preizkusite vse de Mellove napotke na lastni koži!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 162

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...