Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Pot k sebi

Uporabite modrost eneagrama za boljše poznavanje sebe
Ian Morgan Cron, Suzanne Stabile
Pot k sebi
25,90 € 25,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,78 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Leto izdaje 2022
ISBN 978-961-7184-03-7
Naslov izvirnika The road back to you
Podnaslov izvirnika An Enneagram Journey to Self-Discovery
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Anaja Sever

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
390 g
284 strani
Tip knjige
strokovna monografija
Kategorije
psihologija in psihiatrija
osebna rast, duhovnost in ezoterika
psihologija in psihiatrija > socialna psihologija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Eneagram je starodaven sistem za razvrščanje tipov osebnosti, ki neverjetno natančno opisuje naše vedenje, tako pozitivno kot negativno.

Ian Morgan Cron in Suzanne Stabile v knjigi na praktičen in razumljiv način opisujeta modrost eneagrama, ki nam pomaga poglobiti znanje o sebi, sočutje do drugih in ljubezen do boga.

S to svetovno uspešnico, v kateri ne manjka zabavnih zgodb, boste spoznali vseh devet eneagramskih števil in strani obračali še dolgo po tem, ko boste prebrali poglavje o svojem.

Bolje ne boste spoznali samo sebe, ampak boste na svet začeli gledati tudi skozi oči drugih ljudi in razumeli, kako razmišljajo, čutijo in delujejo – in zakaj.

Modrost eneagrama vam bo razkrila spremembe, ki jih lahko uvedete že danes, da zaživite svoj pravi jaz. Dala vam bo duhovne uvide, ki jih sicer ne bi odkrili sami, in vam pomagala postati modrejši in sočutnejši.

o avtorju

IAN MORGAN CRON je avtor več knjižnih uspešnic, mednarodno priznan predavatelj, učitelj eneagrama, psihoterapevt in episkopalni duhovnik. Pri svojem delu se opira na številna področja – od psihologije in umetnosti do krščanske duhovnosti in teologije – da bi ljudem pomagal bolje spoznati boga in razkriti skrivnosti v njihovem življenju. Z ženo Anne živita v Nashvillu v Tennesseeju. Za več informacij obiščite www.ianmorgancron.com.

SUZANNE STABILE je mednarodno priznana učiteljica in vodja duhovnih umikov. Kot priznana učiteljica eneagrama zajema svoje znanje iz študentskih let, ko je obiskovala Southern Methodist University, in iz življenjskih izkušenj kot mama štirih otrok, socialna delavka in pastorjeva žena. Njen edinstveni slog poučevanja temelji na humorju, iskrenosti in pristnosti. Z možem Josephom sta ustanovila tudi Life in the Trinity Ministry v Dallasu v Texasu. Za več informacij obiščite www.suzannestabile.com.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...