Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Preboj

Zoperstavite se avtoriteti iluzije
Adrian Predrag Kezele
Preboj

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Chiara
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7060-04-1
Naslov izvirnika Proboj
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Mira Krajnc Ivič, Petra Lampret Golob, Ana Ptičar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 16 cm
380 g
230 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Pripravite se na nekaj nepričakovanega. Pripravite se na Preboj!

Preboj govori o nenavadni sposobnosti našega uma, da ustvari privid in se omejuje znotraj želene ali neželene resničnosti.
Človeško življenje temelji na velikem številu takšnih drobnih iluzij, na prvi pogled nedolžnih pripisovanj pomenov in zaključkov, ki se sčasoma nakopičijo in sprevržejo v človeško dramo, nerazumevanje, prepire in trpljenje.
Proces, s katerim naš um ustvarja privid, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmišljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki tako nastane.
A vendar je naš um zmožen še nečesa drugega - sprevidi lahko od kod izvira privid in stvarnost ugleda takšno, kakršna je.
Na tak način enkrat za vselej opravi s kakršnimikoli omejitvami ali vsiljenimi vzorci in nas preda svobodnemu toku življenja.
Zamisli in metode, ki se skrivajo v knjigi, so edinstvene in jih ni mogoče najti nikjer drugje. Ključna je revolucionarna NLF* tehnika branja, ki prinaša umu svobodo in nepogojenosti. NLF deluje kot čarovnija!
Najboljše od vsega je, da niso potrebni nikakršni predpogoji, priprave, znanje ali izkušnje. Kot praktična metodologija je NLF dostopen vsem, kjer koli in kadar koli. Če hočete preizkusiti čarovnijo, morate zgolj prebrati pričujočo knjigo in poslušati tiste njene dele, ki jih je mogoče posneti (skupaj s knjigo dobite tudi brezplačno aplikacijo, ki jo lahko prenesete na svoj pametni telefon.).

Vznemirljiva možnost, mar ne?

S pomočjo sodobne tehnologije** se ta edinstvena izkušnja s papirja pretaka na vaš pametni telefon, z njega pa v vaša ušesa in na koncu v vaš um in srce.
Uživajte!

* NLF je kratica za nekonceptualne lingvistične forme.
** S knjigo prejmete brezplačno aplikacijo s posnetimi branji v slovenskem in hrvaškem jeziku.

Recenzija Bukla

»Proces, s katerim naš um ustvarja privide, iluzije, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmiš­ljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki pri tem nastane,« v uvodniku zapiše priljubljeni avtor več kot štiridesetih knjig s področja duhovnosti. Po zaslugi založbe Chiara jih vsaj ducat (Čarobnica, Maitreya, Intuicija, Izničenje faktorja karme, Veličastni Saturn, Sončni labirint …) lahko beremo tudi v slovenščini. Njegova najnovejša knjiga govori o sposobnosti našega uma, da ustvari privid iz ničesar in se potem omejuje znotraj neželene resničnosti. Avtor si je zadal, da bo v priročniku bralcem metodično pomagal odkriti, od kod ti prividi in zablode izvirajo in kaj je treba storiti, da ugledamo stvarnost takšno, kakršna je, kako se zoperstavimo avtoriteti iluzije in kako lahko enkrat za vselej opravimo z vzorci in omejitvami ter se predamo svobodnemu toku življenja. Da bi bila izkušnja takega izhoda tudi čim bolj praktična in ne samo črke na papirju, je ob posameznih poglavjih v obliki črtne kode omogočeno tudi t. i. NFL branje/poslušanje. NFL je kratica za nekonceptualne lingvistične forme, je povsem nova tehnologija, katere cilj je s poslušanjem branja iz črtne kode um nemudoma pripeljati v stanje nepogojenosti oz. v stanje decentraliziranosti. Če povzamem avtorjeve besede: »Ubiješ lahko tisoč demonov iz nočne more, a jim to ne bo preprečilo, da se ne bi znova in znova vračali. Edini izhod je – zbuditi se.«

Beti Hlebec, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...